Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, szeretitek szándékosan kivillantani a bugyit?
Nagyon nagy vadászok vagytok:-)
Az ilyen helyzetekhez mindig full csupasz punci kell gondolom. Ha egy picit is szőrös lenne, akkor nem mutogatnátok?:-)
Nyáron egy nagyon mini fehér lenvászon szoknya volt rajtam, piros tangával.
Metrón utaztam, nem ment a légkondicionáló, nem volt ugyan tömve a szerelvény de az ülőhelyek mind foglaltak voltak. Nagyrészt férfiak ültek és eszükbe nem jutott átadni a helyet egyiknek sem. Gondoltam nincs még elég melegük ezért véletlenül lecsúsztattam vállamról a Lajos Vrutyion táskámat amiből egyből kiborult a megrágott almás telefonom és egy 25 centis rezgő maszírozóm (az még el is gurult). Kis terpeszbe állva behajoltam hogy összeszedjem a cuccaimat, így az utazóközönségnek teljes belátása nyílhatott a nagyon rövidke szoknyám alá. Mivel nagyon hosszú combjaim vannak (felér teljesen a popomig), láthatták a minden nap gyantázott combjaimat és a borotvált p...-ból is elég sokat :) Egy halk diszkrét szisszenést halottam, gyorsan összepakolva felegyenesedtem hogy begyüjtsem a férfiak megkülönböztetett figyelmét, de mindenki arra a 40-es pocakos férfira tekintett vágyakozva aki akkor nyitott fel egy jéghideg gyöngyöző dobozú Stefi sört :)
Remélem értitek az iróniát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!