Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány vagy ismertek olyan lányt aki szép de nem volt még kapcsolata, és szűz?
2-3 éve mikor szűz voltam gyakran jártam fel ebbe a kategóriába. Igazából akkor fele ennyi se volt a troll és farokméregetős nameg képkunyerálós kérdéseknek a száma és bírtam itt lenni. Sőt, még tanácsokat is kértem kérdés formájába arról, hogy miként érdemes elveszteni.
Jelenleg szerintem ha egy szűz járna ebben a topikba, akkor hamar elhagyná. A színvonal annyira megcsappant, hogy könnyen el lehet bárkit üldözni. Na meg ha neadjisten odaírná segítségül egy kérdés alá a korát, nemét és szűzségét, tuti ezer kiéhezett kan ráír és attól végképp elmegy a kedve. Szóval azt mondom nem lehetetlen, hogy akad 1-2, de az hihetetlenül ritka és kitartó egyed.
Igen, több ilyen lányt is ismerek, s van köztük eszméletlen csinos is, sőt mi több még a személyisége is teljesen rendben van. Voltak úgymond "barátai" (csinos nőként bőven akadt kérője) de az ágyig egyikkel sem jutott el.
Az hogy itt van-e csinos szűz lány... na az hogy miért nincs azt a #6-os tökéletesen kifejtette. Ha meg is fordulna a topicban egy nap múlva menekülne a záporozó kéretlen farokképektől a bunkó félmondatos beszólásoktól (amiben a "szia van kedved valamihez" típusú lenne a legenyhébb).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!