Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, romantikus lágy enyelgés vagy keményen tolt szex jön be nektek?
Gyertyafényes, többnyire csak simogatós, kedveskedő, lassú lefolyású szeretkezést kedvelitek jobban vagy a lepedőmarkoló, szinte ágyneműtépő szenvedélyt, amikor sportedzéssel felérő tempóban úgy megpakolnak, hogy utána alig tudtok lábra állni?
Persze, a változatosság gyönyörködtet, egyik, nem feltétlenül zárja ki a másikat, de azért meglehet határozni, melyiket kedvelitek jobban.
keményen szeretem
akivel szerelem van azzal a gyengéd is jöhet
24/nő
A nök akikkel voltam tenyleg szeretik a kemeny szexet, de fontos a fokozatossag!
Szinte hallom hogy " kemenyen ba..., most kefe..., Ne kimelj! stb. 😁
37F
Hangulatfüggő! Néha egyiket máskor másikat kívánom. Sokszor a laza romantikából lesz a vad dugás. Talán ez a legjobb verzió!
Az egyik barátnőm arra esküszik, ha másnap járni is alig tud, másik barátnőm viszont ezen a kijelentésen mindig kiakad, ő elképzelni sem tudja ezt a tempót.
35N
49 éves férfiként, nagyjából 50-60 partnerrel a hátam mögött én úgy gondolom, a legtöbb nőre az jellemző, ha megfelelő partnerre akadnak, akkor a fokozatosság a jellemző a szexre. Romantikával, lassan kezdve, majd az izgalom fokozódásával akár igazán kemény menet is összejön.
Ha a férfinak nincs korai magömlése, akkor igen hosszú ideig is lehet nyújtani az élvezetet. Sok nő szereti, ha meghajtják, mint a singer varrógépet. (Ezt a mondást még kölyök koromban hallottam, akkor nem is értettem, mit jelent. Tehát, mindezt már akkor is jól tudták.)
Nagyon imádom, amikor a nők levetkőzik a gátlásaikat és totál beindulnak, amikor markolnak, olykor karmolva húznak magukba, szemeik felakadnak, minden porcikájuk beleremeg az élvezetbe!
Hangulatt fuggo
De a hevesebbet jobban kedvelem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!