Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány lánnyal, pasival találkoztatok tinderen keresztül és hányból lett szex?
Mennyi idővel az első randi után jött össze a szex?
Milyen volt a szex, úgy sikerült, ahogy terveztétek?
Hány évesen és mennyi ideig tindereztetek?
Kort és nemet is írjatok!
Én rengeteg nőt ismertem meg Tinderen, de nagyon előszűröm, kivel találkozom, hogy elkerüljem a rám csimpaszkodó nőket. Szerintem nincs kínosabb, mint amikor egy nő rajongó üzenetekkel bombáz egy férfit, aki óvatosan próbál kibújni. Ezért csak azzal hozok össze randevút, akivel komoly terveim vannak, a szex önmagában egyáltalán nem vonz. Összesen öt nővel találkoztam, ebből az első a barátnőm lett egy ideig, a többi (egy kivételével) szerette volna folytatni, de én nem éreztem azt, hogy jó ötlet lenne.
44 éves férfi
Nekem sok matchem volt már tinderen, most is van 20
De eddig tali alig volt és tal + szex 0db
Ez csak a Tinder arány, más társkeresőkön már sok ilyen volt és életemben több mint 100 nővel voltam, nem vagyok balfasz,
Talán azért 0 az arány, mert már nem akarok mindenkivel találkozni, csak olyan nővel taliznék akivel többet is el tudok képzelni mint csak 1 menet
40f
5 év, 5 randi, 0 szex. Sosem éreztem ezt a netes ismerkedést. Élőben azért jobbak a mutatók.
40F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!