Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem találok (és több...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok (és több ismerősöm) normális baràtnőt?

Figyelt kérdés
Hol vannak azok a lányok akiknek megéri udvarolni?

2020. nov. 16. 20:14
 1/10 Noren1989 ***** válasza:
76%
Kapcsolatban, jellemzően.
2020. nov. 16. 20:14
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Igen, ez egy nagyon jó kérdés..
2020. nov. 16. 20:19
 3/10 anonim ***** válasza:
50%
18-20 évesen találnak egy 25-28 éves pasit, akivel összeházasodnak és gyerekük lesz huszonévesen. 30 felett van esély rá, hogy elválnak, de ugye akkor ott van a gyerek is, ezért nehezen találnak új pasit. 20 felett nagyon nehéz igazán szép és értelmes lányt találni, aki nem foglalt.
2020. nov. 16. 20:27
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
Biztos h a lányokkal van a gond?
2020. nov. 16. 20:29
 5/10 anonim ***** válasza:
37%
Ne azon dilemmázz hogy megéri-e, mert akkor a rostán elég sokan fennakadnak. Nem mindenki hozza a legjobb formáját, a csajok meg amúgy is "megjátszósak" :D Szerintem hagyd az ilyen "megéri" hozzáállást, csak tedd oda magad. Hogy mi sül ki belőle, majd elválik.
2020. nov. 16. 20:32
 6/10 anonim ***** válasza:
40%
Mert hisztizel.
2020. nov. 16. 20:50
 7/10 anonim ***** válasza:
56%

a nőknek nincs könnyű dolga, sok követelménynek meg kell felelni

túl soknak

nem lehet, hogy túl magasra tetted a lécet és mindenki leveri?

L

2020. nov. 16. 20:50
 8/10 anonim ***** válasza:
30%
A jókat hamar elviszik utána már csak az alja marad.
2020. nov. 16. 22:46
 9/10 anonim ***** válasza:
65%

Mert a női oldalról jelentősen elszálltak az igények.

#7: Pl. milyen követelményeknek? Legyenek nők? Ennyi?

2020. nov. 16. 23:35
 10/10 SIDLER22 ***** válasza:

Szerintem nincs olyan, hogy normális.

Jelenleg normálisnak az számít,

hogy 13 évesen elvesztik.

Tiniként több palijuk volt mint ahány évesek.

Értelmesnek mutatkoznak (többnyire) és amikor egy-két komolyabb témát felhozol azt se tudja hol van.

Ilyesmi. Ma kb ez a normális.

Én nekem nem tetszenek a normális lányok. Nem szeretem ha sminkeli magát egy lány. Nem szeretem ha csúnyán beszél. Nem szeretem a rövid farmeres gatyát. (Persze a férfi természetem miatt nagyon tetszik egy bizonyos szempontból, de az elveim miatt biztos, hogy nem jönnék össze vele. Ezt azért jó ha a lányok is tudják. Egy férfinek két "ízlése/énje" van. Az egyik a férfi "ízlése/énje" a másik meg ő maga. És ha a férfi "ízlés/én" előrébb van mint a sajátja akkor ott érdemes megfigyelni az értelmiségi szintet is.)

Szóval mindenkinek más a normális.

A helyzet viszont az, hogy van egy társadalmilag sztenderd kinézet a nőknél ami azt sugallja "hogyha palit akarsz akkor így kell viselkedned/öltözködnöd". Szóval az olyan lányok is mint amik például nekem tetszenének, azok pont azért néznek ki úgy ahogy nekem tetszik mert nem akarnak palit. (Remélem így érthető.)

A "palikereső" sztenderdre tökéletes példa a Tinder, Badoo és egyéb ilyen társkereső oldalak. Egy sablonra épül rajta mindenki:

Mindenki #kaszatibi meg #divat meg #macska,

mindenki piál meg cigizik,

mindenki "cuki" (ezt általában nyomatékosítják a cute felirattal az arcukon)

és ennek tetejére senki nem ír vissza. (mondjuk nem értem akkor minek húz jobbra)

...szóval ezért nem találni "normális" lányokat :D

2020. nov. 17. 20:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!