Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok (és több ismerősöm) normális baràtnőt?
a nőknek nincs könnyű dolga, sok követelménynek meg kell felelni
túl soknak
nem lehet, hogy túl magasra tetted a lécet és mindenki leveri?
L
Mert a női oldalról jelentősen elszálltak az igények.
#7: Pl. milyen követelményeknek? Legyenek nők? Ennyi?
Szerintem nincs olyan, hogy normális.
Jelenleg normálisnak az számít,
hogy 13 évesen elvesztik.
Tiniként több palijuk volt mint ahány évesek.
Értelmesnek mutatkoznak (többnyire) és amikor egy-két komolyabb témát felhozol azt se tudja hol van.
Ilyesmi. Ma kb ez a normális.
Én nekem nem tetszenek a normális lányok. Nem szeretem ha sminkeli magát egy lány. Nem szeretem ha csúnyán beszél. Nem szeretem a rövid farmeres gatyát. (Persze a férfi természetem miatt nagyon tetszik egy bizonyos szempontból, de az elveim miatt biztos, hogy nem jönnék össze vele. Ezt azért jó ha a lányok is tudják. Egy férfinek két "ízlése/énje" van. Az egyik a férfi "ízlése/énje" a másik meg ő maga. És ha a férfi "ízlés/én" előrébb van mint a sajátja akkor ott érdemes megfigyelni az értelmiségi szintet is.)
Szóval mindenkinek más a normális.
A helyzet viszont az, hogy van egy társadalmilag sztenderd kinézet a nőknél ami azt sugallja "hogyha palit akarsz akkor így kell viselkedned/öltözködnöd". Szóval az olyan lányok is mint amik például nekem tetszenének, azok pont azért néznek ki úgy ahogy nekem tetszik mert nem akarnak palit. (Remélem így érthető.)
A "palikereső" sztenderdre tökéletes példa a Tinder, Badoo és egyéb ilyen társkereső oldalak. Egy sablonra épül rajta mindenki:
Mindenki #kaszatibi meg #divat meg #macska,
mindenki piál meg cigizik,
mindenki "cuki" (ezt általában nyomatékosítják a cute felirattal az arcukon)
és ennek tetejére senki nem ír vissza. (mondjuk nem értem akkor minek húz jobbra)
...szóval ezért nem találni "normális" lányokat :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!