Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a feleségemnek hogy régebben évekig jártam fizetős dominákhoz?
Szerencsére kedveli és benne van egy kis bdsm-ben, ráadásul a domináns oldalon, ami tulajdonképpen egyfajta főnyeremény, azért bizonyos határokig persze. Én ennél sokkal durvább fantáziákkal rendelkezem de mivel az évek során kipróbáltam ezt-azt, már nem akkora prioritás, úgyhogy tiszteletben tartom az ő határait.
Az a bajom hogy az h én profi dominához jártam évekig, meg hogy ott miket csináltam, az lehet túlzás lesz neki. 2 dologtól félek: vagy megundorodik tőlem, mert ezt olyannak gondolja mint a prostizást, és folyton ez fog a fejében járni, vagypedig azt gondolja, hogy én csak ilyen hardcore szinten élvezem igazán a szexet, és ő kevés nekem.
Mst az egy dolog, h nem feltétlenül kötöm az orrára (eddig se tettem - másfél éve vagyunk házasok), de ha esetleg rákérdez, nem szívesen hazudnék neki (nem igazán szoktam hazudozni neki)
Szóval, szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!