Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a férfiaknak pici a péniszük a shemale lányoknak pedig óriási?
Miért van az hogy nagyon sok férfinak átlagos pénisze van nem nagy de nem is olyan kicsi ,de van akiknek nagyon pici.
Viszont a Shemale lányoknak vagy a Ladyboy csajsziknak óriási erőtől duzadó erős masszív?
Olyan masszív hogy simán megkívánja egy lány és nekem is olyan érzésem van nőként hogy ahhh de szívesen ráülnék ,de amikor a férfiak küldik el a farkukat képen a közösségi oldalakon akkor az jut eszembe hogy fúj , ronda undi a férfiak többségének a pénisze.
De a Transznemű Shemale lányok többségének olyan nagy kívánatos főleg a ázsiai és a néger és a brazil shemale lányoknak a nagy ,lehet hogy csak mű péniszük van ezeknek a lányoknak?
Ja és a másik hogy mindig áll nekik a farkuk ,és ők elvileg nem szedhetnek növelőszereket potencianövelőket akkor nem értem hogyan olyan merev mindig nekik a péniszük?
A férfiaknak pedig az is gondot okoz hogy csak félig áll fel nekik stb.
11
Ez nem igaz, a shemale-nek igazi farkuk van. Ezek férfiból átalakult nem tudom pontosan milyen neműek lesznek (mai világba ez már nem egyértelmű), de a farkuk megmarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!