Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos nő képes ilyeneket csinálni? Ez vonzó vagy inkább meghökkennétek rajta?
2020. nov. 16. 14:45
11/22 anonim válasza:
"A skill ügyességet, készséget jelent."
Hmm...jól látom ,hogy azért nem bírtad megállni, hogy ne villogtasd kicsit a tudásodat az amúgy tök nyilvánvalóval kapcsolatban?
12/22 A kérdező kommentje:
Nagy szája van és az szexi
2020. nov. 16. 15:24
13/22 anonim válasza:
Neked szexi másnak nem.
Szerintem ezt felesleges ennél tovább bonyolítani.
14/22 anonim válasza:
Szerintem gusztustalan..abszolult nem szexi..
15/22 anonim válasza:
Hát még ha repülni tudna,vagy még akarni lábújjával a tarkóját,10 percig víz alatt lenni,azt mondanám van talán a tehetségének gyakorlati haszna.
Ez viszont semmire se jó.
Megeszem ugyanezt 3,4falásból és ugyanott vagyunk mindketten.
Tök értelmetlen ez a képesség.
16/22 A kérdező kommentje:
Engem izgat
De egy átlag lány ezt meg tudja csinálni?
2020. nov. 16. 15:56
17/22 anonim válasza:
Szerintem ezt bárki megtudja csinálni.
18/22 anonim válasza:
Vonzó tud lenni. Arra gondolok, hogy milyen jól mehet neki a mély torkozás ^^
24F
19/22 A kérdező kommentje:
Én nem.
Megpróbáltam, nem sikerült
2020. nov. 16. 16:14
20/22 anonim válasza:
Nem, nem tudja megcsinálni - tudod rá a választ. Egy átlagember amúgy sem akar olyan "képességet" hogy ész nélkül fél kiló kaját röfi módon a képébe tömjön. A fene a feeder fétises gusztusodat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!