Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti kipróbálnátok a szexet fekete pasival?
Figyelt kérdés
Indokoljátok is a válaszaitokat.2020. nov. 16. 10:14
12/18 anonim válasza:
Mikor egyetemista voltam, gyakran találkoztam fekete fiúkkal. Nem azokkal, akik még tavaly a sivatagban voltak...
Pont ugyanúgy köztük is van vonzó és nem vonzó is. Az egyik orvostan hallgatóval kicsit közelebb is kerültünk, de nem volt szex végül. Sokkal izgatóbb pasi volt, mint sok magyar (meg értelmesebb is, mint a legtöbb magyar)
Ja és most egy arab fiúval járok 1,5 éve :)
13/18 anonim válasza:
hová is lett a kommentem? szóval AIDS-et kockáztatjátok csak szólok :) Ezen nincs mit jelenteni jót akarok
14/18 anonim válasza:
12-es és gondolom a fekete nők is értelmesebbek mint a legtöbb magyar nő:) Látom van bőven tapasztalatod, ha már egy feketét hasonlítasz minden magyart. Értelmesebb lehetsz te is közülünk...
15/18 anonim válasza:
Én azt mondtam, hogy az a férfi volt értelmesebb. Ha neked ez azt jelenti, hogy én az összes fekete férfit az összes magyar férfi elé helyzetem értelmileg, az alátámasztja, amit írtam ;)
16/18 anonim válasza:
Hát valamit te se jól értettél akkor ez is valamit alátámaszt;)
17/18 anonim válasza:
Lehet, a ragozásod volt az, ami megzavarta a megértést... bocs, hogy nem vagyok gondolatolvasó.
18/18 anonim válasza:
Párom volt előttem fekete sráccal, én pedig fekete csajjal. Mindkettőnknek szép emlék. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!