Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nálatok rámenne a párkapcsolat arra, ha a nő nem kapná be tövig és nem engedné a fenekébe?
Őszintén megmondva jó lenne, de... annyira nem fontos hogy mással ne lehetne "pótolni" úgyhogy nem bukna meg a kapcsolat ezen.
A te kapcsolataid viszont el sem fognak kezdődni, ha neked a szexben ezek a legfontosabbak. Legyél olyan jó a lányokhoz és még az első alkalom előtt közöld velük hogy neked ezek nélkül elképzelhetetlen a szex és körömszakadtáig ragaszkodsz hozzá (legalább több csaj jut a normálisaknak).
Most kihez beszélsz?
#10: Úgy látod hogy ezt írtam, hol? Magasról teszek a szexuális szokásaidra, a kapcsolatról való véleményedre, és szerintem ez fordítva is igaz. Soha nem állítottam a válaszomban, hogy bármiféle etalon lenne, vagy olyasmi amihez igazodni kellene.
Csupán azt írtam, nálam nem csak erről- vagy ennek a hiányáról szól a szex egy párkapcsolatban.
Ha te hasonlóan vagy másképp érzel, majd esetleg kommentben kifejted. Részemről lapozzunk!
Nekem sem annyira fontoska. Szopásnál nem kell hogy tövig bekapja, sőt az sem fontos, hogy a szájába engedje, elég ha kényezteti.
A popsinál nálam más a helyzet. Én nyalás fétises vagyok, úgyhogy én a posit nem megdugom, hanem puszilgatom, nyalogatom, beledugom a nyelvem.
Ezzel eddig nem volt gond. Ez minden nőnek tetszett eddig.
Sőt. Volt olyan, aki hatalmasat élvezett, és addig nem is tudta, hogy ez őt orgazmushoz juttatja, mert az addigi parnerei nem foglalkoztak azzal az aranyos kis lukával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!