Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már olyan,hogy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan,hogy egy pasival a pénisz mérete miatt szakítottatok?

Figyelt kérdés
2020. nov. 15. 13:04
A kérdező szavazást indított:
Igen mert túl nagy volt
Igen mert túl kicsi volt
Nem
18 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
57%
Dehogy... Ha a méret a lényeg az nem kapcsolat. Az csak alkalmi. Nem hinném hogy bárki is szakítana emiatt ha szereti a másikat. Barátom fél-1 perc után elmegy de emiatt nem szakítanék vele
2020. nov. 15. 13:09
 2/13 anonim ***** válasza:
67%
Nem, de én nem tartom kizártnak, hogy előfordulhat, hogy emiatt szakítsak. Ha 10 cm alatt lenne, akkor nagy valószínűséggel szakítanék vele. Nyilván nem azonnal, és nem mondanám meg neki, hogy "Béla, bocs de ez nekem kicsi" - elvégre nem tehet róla, de minél előbb lezárnám a dolgot valami kíméletes kifogással.
2020. nov. 15. 13:14
 3/13 anonim ***** válasza:
77%
Igen. Volt is rá példa. A srácnak nagyon kicsi (ránézésre 10 cm alatti) volt. Adtam neki egy esélyt, de sajnos semmit sem éreztem belőle pedig szűk vagyok. Később szakítottam vele
2020. nov. 15. 13:23
 4/13 anonim ***** válasza:
75%
Na de lányok akinek 12 cm alatti mérete van az mégis mit kezdjen magával? Soha ne legyen barátnője?
2020. nov. 16. 19:18
 5/13 anonim ***** válasza:
Velem már szakított lány emiatt.
2020. nov. 18. 13:05
 6/13 anonim ***** válasza:
67%

Természetesen igen.

A szexuális élet nagyon fontos egy kapcsolatban.

Ha ez nem tökéletes szakításhoz vezethet.

2020. nov. 19. 10:48
 7/13 anonim ***** válasza:
40%
#6 Szexmmániás ribizli. És még a férfiakra mondják hogy csak a szex kell nekik.
2020. nov. 19. 12:40
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Hehhe jól mondod utolsó!

A 10 centi alatti elvileg nagyon ritka, itt meg a legtöbb csaj ilyen méretekkel jön...

2020. nov. 20. 00:58
 9/13 anonim ***** válasza:
62%

7 és 8 ti valami komplexusos kispöcsűek vagytok, hogy egy teljesen intelligens és nem mellesleg igazságot közlő válaszadót (6-os) ler.bancoztok? Miért? Mert fontos a szex? Nektek nem fontos? Ti bajotok, megsúgom, nem a 6-os hozzáállásával van baj...

Egyébként igazatok van, valszeg egy 12 alattival is szakítanék, főleg, ha vékony. Sajnálom, nekem nem elég. És egyébként szerintem az is elég ritka.

13 centis barátom már volt, megfelelő vastagsággal, minden klappolt az ágyban.

2020. nov. 20. 08:56
 10/13 anonim ***** válasza:
81%

#9 Nekem nagyobb mint 13 cm, szóval te döntsd el hogy kicsi e vagy nem, nem mintha érdekelne mások véleménye.

7-es voltam.

2020. nov. 20. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!