Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A többi férfi is ezt csinálja?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A többi férfi is ezt csinálja?

Figyelt kérdés

Párom (42) feltünöen nézi a szép lányokat,integet meg vigyorog sokszor nekik

Ma a mögöttunk levö vásárló vett egy újságot amin egy csupasz lány pózolt és teljesen rámeredt és bámulta,megjegyeztem és megharagudott bunko módon leordított és direkt rágyujtott a cigire mert tudja hogy az idegesit. Ha egy férfi meglát egy mesztelen nőt mi játszodik le a fejébe,miért nem ,tudja magát mellettem visszafogni?

24 éves nő vagyok

2020. nov. 15. 12:24
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy nincs senkim es elviselhetlen lenne a szakitas

Bar szoban heti 2x szakitunk de nem akarok egyedul maradni

2020. nov. 15. 13:23
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Te aggódsz 24 évesen?

Na neeee! Heti 2x szóban szakítotok? Az majd jobb lesz, hogy ilyen marad és amikor 35 leszel (vagy több) odébb áll egy kiszemelt csaj miatt, aki éppen akkor lesz 24 éves?

Gondolkozz!

2020. nov. 15. 13:29
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Szóval tudod hogy híg fosban üldögélsz, de azért próbálod magadnak bemagyarázni, hogy jó ez.

Nincs több kérdésem, passzoltok egymásohoz.

2020. nov. 15. 13:49
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Nőként mondom hogy amennyire látom/tapasztalom minden férfi (vagy legalábbis a 90%) megnézi a nőket akkor is ha van parjuk. Szerintem ez természetes, ösztönös.

Ami viszont NEM normális hogy a párod ilyen proli módon teszi. Lehet ezt diszkréten is. Sajnos ez csak őt minősíti, én egy ilyennel nem lennék együtt.

2020. nov. 15. 16:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!