Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ez titeket zavarna?
Figyelt kérdés
Ha egy lány kifinomultan beszél?Használ idegen szavakat pl,releváns,aspektus,kontextus stb..
Tehát,hogy nem igazán káromkodik sokat és néha a mondandójába visz néhány hasonló szót.
Nem nagyképűségből,hanem mert szereti fejleszteni magát és így jobban szeret beszélni.
2020. nov. 15. 12:08
11/24 anonim válasza:
Sosem baj a műveltség megléte szerintem.
12/24 anonim válasza:
Nem zavarna, ha természetesen jön, és nem erőltetve próbál intelligens lenni.
13/24 anonim válasza:
Dehogy baj, sőt.
Ha nem affektál, akkor abszolút előny.
F35
16/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Kifejtenétek mit jelent számotokra az ha valaki erőltetetten próbál intelligens lenni?
2020. nov. 15. 12:55
17/24 anonim válasza:
Az teljesen rendben, ha egy nő férfival való ismerkedéskor mutatja magát kifinomultnak. De ami kifinomult ismerkedésnél, az már modorosság ott, ahol az emberek közvetlenebbek egymással.
Pl. barátok, osztálytársak közti messenger üzenetekben, mindig a legkevésbé sikeres emberek írnak kerek mondatokat, tökéletes helyesírással.
43F
18/24 anonim válasza:
A hatos-nál én tettem fel azt a kérdést. Lehet passzolunk egymáshoz 😅
19/24 A kérdező kommentje:
Sosem tudni :D
2020. nov. 15. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!