Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bírjam tovább az ágyban?
Figyelt kérdés
22/F vagyok és szűz. Milyen technikákat tudtok arra hogy elso alkalomkor ne "suljek el" hamar?2020. nov. 15. 09:25
1/9 anonim válasza:
Első alkalommal senki se lepedőakrobata :) majd szép lassan bele fogsz jönni.
2/9 anonim válasza:
Először próbáld ki. Nem mindenki sül el hamar, sőt, olyan is van, aki el sem tudott menni az első alkalomnál a nagy izgalomban.
3/9 anonim válasza:
Én például 17 évesen szexeltem először, s egészen múlt évig nem tudtam elélvezni szex közben. Aztán valami változott. Mindenesetre 23 vagyok, azaz 22 voltam, tehát 4 évembe telt... Nem kell idegeskedni ezeken :D
4/9 anonim válasza:
Nekem fél perc se volt.És ez évekig nem is változott...
5/9 A kérdező kommentje:
#4 És mitől változott?
2020. nov. 15. 10:22
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat!
2020. nov. 15. 10:22
7/9 anonim válasza:
Ha szoktál önkielégíteni, próbálgasd úgy minél tovább húzni, "gyakorolj".
Ha már nagyon közel vagy: van egy izmod odalent, ez az az izom, amit ha megfeszítesz pisilés közben, eláll a pisi... Na, amíg ez az izom laza, addig nem mész el. Piszok nehéz orgazmusközelben ellazítva tartani, de működik :)
8/9 anonim válasza:
4-es vagyok.Semmitől. Egy idő után inkább eljártam prostikhoz.
9/9 anonim válasza:
Tanács: ne ezen agyalj, hanem hogy a szüzességed hogy változzon, hogy tudnál gördülékenyebben kommunikálni a csajokkal hogy eljuss az ágyig velük.
Amúgy a korai megömlésre számos technika létezik, fejben dől el, hasznos technika ha először magadnak gyakorlod az önkontrollt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!