Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok lefeküdnétek egy pasival új autóért,bundáért?
Figyelt kérdés
2020. nov. 14. 23:41
5/23 anonim válasza:
Nem, a bundáktól kifejezetten a hányinger fog el.
6/23 anonim válasza:
Én egy gusztustalan nővel le, ha ez lenne az ára (új autó).
7/23 anonim válasza:
S utána jön a kérdés, s egy matchboxért, nylonkabátért avagy 15 ezerért? 😅 (meg a privid amiben már szó se lenne autóról csak szimplán "mennyiért lennél benne hogy...").
8/23 anonim válasza:
Egy vicc jutott eszembe. Pasi: Asszonyom lefeküdne velem 10 milliárdért? Nő gondolkozik az rengeteg pénz és igent mond. Mire a pasi: s tízezerért? Nő: na de minek néz maga engem? Pasi: az hogy mi vagy már az előbb tisztáztuk, már csak árról alkudozunk.
9/23 anonim válasza:
Bunda ingyen se kellene...
Viszont egyszer arról beszéltünk poénból az egyik volt munkatársammal, hogy egy oldtimer Mustangért lefeküdnék vele. Nyilván egyikünk se gondolta komolyan, nincs is rá pénze, meg ha lenne, se erre költené. De egy 67-es Mustangért lehet, hogy benne lennék. Csak senki sem olyan idióta, hogy ennyit költsön egy éjszakára, pláne nem egy átlagos lányra.
10/23 anonim válasza:
Szerintem több férfi vágya, hogy ilyenekkel meg tudjon venni egy nőt, mint ahány nőnek lenne erre gusztusa...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!