Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok illik nektek szólni, hogy el fogunk élvezni, ha épp szoptok?
Figyelt kérdés
Pl kapcsolatban ez egy idő után automatikus lesz vagy hogy működik? Szeretitek, ha szól a párotok, hogy elmegy vagy inkább legyen váratlan?
Szóval?
2020. nov. 14. 21:08
11/14 anonim válasza:
Nem szoktam szólni, és soha nem is kérte.
Érzi hogy mikor megyek el és kiszívja belőlem az utolsó cseppet is.
Aztán van hogy lenyeli, vagy kimegy a fürdőbe és kiköpi.
Én jobban szeretem ha közbe nyeli is le és folytatja még úgy 1 percig és tisztára nyalja a farkamat. :)
12/14 anonim válasza:
Lehet érezni szóval nem kell szólni.
13/14 anonim válasza:
Erzem mikor jar a vegenel es akkor gyorsitok ra hagyom, hogy a szamba elvezzen van mikor lenyelem van mikor kikopom
14/14 Kistál_és_a_bor válasza:
Köszi a sok jó,
tanulságos, őszinte választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!