Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves korotokig hány partneretek volt?
És kb hanyszor szexeltél addig?
Kinezetedet hanyasra értékeled? 1-10 ig.
Viselkedésed szolid, átlagos, vagy menő?
Nekem nem volt még senkim.
1 partnerem volt, aki jelenleg is a párom.
Mivel 17 évesen jöttem vele össze, ezért valószínűleg meg tudnám számlálni, hogy 18 éves koromig hányszor feküdtem le vele, ugyanis fél évig vártunk az első szexxel. Saccolva kb. 30x.
A kinézetem... hát a párom szemébe nyilván 10/10, magamat olyan 6-7-8 körül pontoznám.
Szolid, visszafogott vagyok. Valószínűleg a szerénységem miatt nem volt barátom hamarabb. Na meg persze a kamaszok egyérsze bulizik, piál, stb. Én meg tipikus otthonülős vagyok egy jó könyvvel vagy netflixel.
18 voltam amikor odaadtam a szüzességem a (volt)páromnak, szóval előtte egy sem. Azóta is ő volt az egyetlen. Amúgy még mindig 18 vagyok :D
Kinézetre kb 7/10 lehetek, átlagos viselkedéssel.
6 elég gyorsan szétmentetek utána :(
Csak arra utazott?
19 évesen lett az első kapcsolatom, de szexpartnerem már kettő volt előtte.
Kinezetedet hanyasra értékeled? 6, talán.
Viselkedésed szolid, átlagos, vagy menő? Nézőpont kérdése: akivel összejöttem, annak menő, magamnak teljesen szolid vagyok.
0
19 évesen vesztettem el, azóta 4 év alatt 5 partnerem volt.
A külsőm olyan 4-6 körül van, a viselkedésem átlagos.
0
Olyan 7-8-ra.
Viselkedésem akkoriban visszahúzódó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!