Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magányosak, ki mit választ? Maszturbál egyedül, vagy keres magának alkalmi szexre társat a pandémiában?
Figyelt kérdés
Kíváncsi volnék a hozzászólók nemére, korára is.2020. nov. 13. 11:50
12/19 anonim válasza:
Hetes vagyok. Holnap talizunk. Hurrá.
13/19 A kérdező kommentje:
Nekem is van szabad kapacitásom!
:)
2020. nov. 13. 23:30
14/19 anonim válasza:
Nem nem. ☺
Ezt a srácot már rég óta lesem. De nem voltunk függetlenek.Fuh, de kíváncsi vagyok rá.
15/19 anonim válasza:
Hát, ha már nem bírom tovább jön a fizetős.
Nem fogok könyörögni egy csajnak sem, vagy puncsolni nekik hetekig hogy hátha lesz talán valami etyepetye. inkább megyek majd a biztosra. Tinder alkalmatlan bármire is ha nem vagy tele lóvéval, vagy nem vagy ilyen tenyésztett műmenyét. :D
16/19 anonim válasza:
Legtöbbször egyedül oldom meg,de ha ritkán rátör a szomszédasszonyra is,akkor közösen. 61/F
18/19 zolt66 válasza:
Egyedül élek, egyedül maszturbálok, de jó lenne már, ha nincs szex, akár egyy közös masszturbálásban is benne lennék, 55F, ha lenne ilyen hölgy aki benne lenne írhat,
19/19 anonim válasza:
Ha lenne igényem más emberek társaságára, akkor nem lennék magányos.
Úgyhogy recska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!