Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori az ilyesmi? Vagy nekem volt szerencsém? Egy lány leszopott egy fuvarért cserébe.
Figyelt kérdés
Ez egy kicsit régebben történt, de még mindig nem tudom hova tenni. Gyakran ingázok autóval egy városba, és néha ismerősöket is viszek, akik pótolnak az üzemanyagba. Van egy csaj is, akit egyetemre szoktam vinni, többször is. Elég visszahúzódó, komoly csajról van szó. Egyik alkalommal ketten utaztunk a városba, és beszélgettünk. Kicsit oldódott a hangulat, és elkezdtünk a szexről beszélni, meghogy a szex milyen jó fizetőeszköz. Egyszercsak váratlanul megfogta a farkam, és mondta, hogy álljak meg. Megálltam, lehajolt, és lecummantott. Teljesen lesokkolt, meg ugyanakkor baromira élveztem is, de nagyon meglepett. Az az út természetesen ingyen volt, de szégyelltem felhozni utána a témát megint, és sajnos nem is volt több alkalom, hogy ketten utazzunk. Viszont állandóan azon tűnődök, hogy akkor milyen sok eset lehet, mikor a csajok ilyesmivel intézik a tartozásukat, vagy akarnak kedvezni valakinek. Vagy csak nekem volt szerencsém?2020. nov. 13. 11:01
1/24 anonim válasza:
lehet, hogy a téma annyira felizgatta, hogy ezt váltotta ki belőle
2/24 anonim válasza:
Most hogy bezárt az egyetem, nem tudod vinni egy darabig...
3/24 anonim válasza:
Figyelj, egy kis elektronikai eszközöket forgalmazó boltok van. Tulaj és eladó vagyok egyszerre. Meglepődnél mennyien akarnak olcsóbban hozzájutni 1-1 termékhez egy kis +dologért cserébe.
4/24 anonim válasza:
Hiánya volt,te meg pont kéznél voltál.
5/24 anonim válasza:
Ahogy írtad oldódott a hangulat, de még a szexről is beszélgetettek. Nem hinném, hogy így akart fizetni neked hanem felizgatta a dolog.
6/24 A kérdező kommentje:
Eléggé bánom is, hogy nem volt semmi folytatás, addig kellett volna üssem a vasat, amíg forró volt. De nem jött ki úgy a lépés, hogy még találkozzunk... Egyébként érdekes, hogyha a lányok felizgulnak, akkor nekik az is elégtétel, ha leszophatnak. Mert én cserébe nem adtam ott neki semmit.
2020. nov. 13. 11:19
8/24 A kérdező kommentje:
Dehogyisnem, ismerem régóta személyesen is. De szégyellem felhozni neki a témát, hogy tudod a múltkor...
2020. nov. 13. 11:24
9/24 anonim válasza:
Őt csak ennyi izgatta vagy esetleg látta, hogy neked ennyi volt, mert valószínű hagyta volna magát meg dugni is. Neki az egy kaland volt, ne várd hogy meg is kérje a kezed, de azt se hogy mindig ő kezdeményezzen.
10/24 anonim válasza:
Én ráírnék, hogy szia mi újság:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!