Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 óra alatt 5x vertem ki a farkam, mindig elélveztem. Ez jónak számít?
Figyelt kérdés
18f2020. nov. 13. 08:44
12/29 anonim válasza:
Ha máskor kell segítség, akkor szólj.
14/29 anonim válasza:
Kisfiú! Amikor én 18-20 éves voltam egy este alatt toltam meg 5x a csajomat.
15/29 anonim válasza:
Én meg egy este 5 csajt a 25centimmel😂
16/29 anonim válasza:
A guminőt? 5 rántás és el. Is élveztél? 😄
17/29 anonim válasza:
18 évesen inkább röhejes, hogy egész nap csak vered és ebből áll a napod.
Kb 13-14 évesen azt mondom belefér, mert ki nem csinálta akkoriban.
Én rekordom volt 1 nap 9
18/29 anonim válasza:
Mielőtt nagyon büzske leszel mavadra, ez 40évesen nővel is megy... ;) átlag 5óránként nem akkor sztori.
19/29 anonim válasza:
Ezt én is megcsinálom. Kérdés, hogy az ötödiknél is áll e rendesen? Mert ha igen, akkor már tényleg jó vagy.
20/29 anonim válasza:
Se nemibeteg sem lelki sérült nem leszel, a recska nem hagy el és nem vár figyelmet akkor kapod elő amikor akarod ( azért ne mások előtt ). Eddigi rekordom 8 5 óra alatt. Én inkább a dízel autómra költök mint csajra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!