Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ti melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
Egy kislányosabb testű tini csajt (pl: kis cici, kis fenék, vékony)
vagy
Egy nőiesebb testű, de szintén vékony tini lányt (pl: nagyobb fenék, szélesebb csípő, de szintén vékony)
2020. nov. 13. 07:50
1/18 anonim válasza:
Inkább a második. Kell hogy valamennyire már nőies legyen.
2/18 Noren1989 válasza:
Nekem az első a fétisem, szóval őt vàlasztanàm, ha ez egy olyan vàlasztàs, mint a pàrizsi a Spar-ban 😂
3/18 anonim válasza:
a nőiesebb testűt, bár nem ez dönti el a dolgot
4/18 anonim válasza:
Ha már értelmesen el lehet beszélgetni vele akkor mindegy.
5/18 anonim válasza:
Ha vékony és van esze, akkor már főnyeremény. A mellméret és a fenék már csak részletkérdés. Amugy is, seggre lehet tornázni, attol kikerekedik, mell meg olyan amilyen. Ahogy Isten adta, úgy is jo. De majd ha feleségul veszem akkor karira kaphat műcicit ha akar :D
De azért egy kis idom nem olyan rossz. Csak minimális.
6/18 anonim válasza:
A másodikat.
Egy kislánnyal mit kezdjek?
7/18 Williamspear válasza:
Mi a kérdésed oka?
Ha nem szeretnéd kiírni ide, küldj privátot.
8/18 anonim válasza:
Nem tudom meddig tudom elfolytani magamban a pedofil hajlamolat. Én a kislányos tinikét választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!