Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha alapvetően szubmisszívnek érzem magam, miért ilyen nehéz, hogy behódoljak valakinek?
Az életem során többször volt, hogy egy domináns nővel ismerkedtem, és sokszor volt is, hogy kiabáltak velem, kötözködtek, aláztak, de ez engem inkább felidegesített, visszabeszéltem nekik, és az lett a vége, hogy összevesztem velük és megszakítottuk a kapcsolatot..
Eddig 1 nő volt, aki elérte nálam azt, hogy tartsak tőle és neki tényleg be tudnék hódolni és nem mernék visszabeszélni se, nála tényleg át tudtam adni magam ezeknek az érzéseknek. Ez a lány egy kempós lány volt.
Nem ahhoz van köze hogy kempózott-e vagy sem. Hanem ahhoz hogy mennyire értik a "szakmát" mennyire tudják megtalálni azokat a kapukat a szubmisszív félben amitől az kinyílik. Nem tudták elkapni a hullámhosszt, csak az említett lány ez van. Attól hogy valaki dominánsnak gondolja saját magát még nem lesz az, s nem lesz jó dom/domina sem. Elég nagy különbség van a követelőző, idióta kisgyerek/sárkány és a valódi dom/dominia között.
Szokták mondani a szub nem hajt felet bárki előtt, csak aki ki tudja érdemelni.
Lehet, hogy gondolati síkon ilyen vagy, de gyakorlati síkon meg pont, hogy ellenállsz ennek, és nem lehet betörni téged ezzel, ezért ment eddig vitába a dolog.
De az is lehet, hogy épp az ízgat, ha kihúzod a gyufát másnál, mert pl.: azt várod/gondolod, hogy ekkor majd bántani fog továbbra is az a nő, esetleg fizikálisan is.
Az, hogy egy nő kiabál, stb, nem jelenti azt, h jó domina... Egy igazán domináns nő akár a tekintetével is eléri, h fejet hajts neki.
42/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!