Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valamit tenni a lábremegés ellen szex közben?
Nekem (ha élvezem) mindig eléggé remeg a lábam, a barátomat pedig ez nagyon zavarja. Lehet valamit tenni? Próbálta lefogni, de az rossz.
Előre is köszi 21l
Miért zavarja ez őt?
Inkább örülne, hogy élvezed a szexet. Sok nő az életében soha nem élvezi.
Nem tudom velem mit kezdene a párod mert amikor túl nagyot élvezek van hogy elesek :D
Engem amúgy zavar mert idegesít hogy elveszítem az egyensúlyomat, de kutyában meg amikor en vagyok felül nem remeg annyira a lábam, próbáljátok meg ezeket.
Amúgy kicsit gátlasos lettem most mert sosem hittem volna hogy egyes férfiakat ez is zavar, de remélem előre jelzi az aki így gondolkodik és akkor el tudjuk kerülni egymast - tényleg érdemes elgondolkoznod, hogy egymasnak valóak vagytok-e hosszútávon, ha a párodat zavarja ez a tulajdonságod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!