Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem jön össze a gyerek ! - talán egy idegennel ?
Nem.
De elsősorban ki kell vizsgáltatni hogy kinek a “hibája”, hogy nem jön össze - ne fogjuk egyből a férfira.
Ha pedig a nővel van gond (pl. Endo) sokszor lehet kezelni a problémáját, endokrinológiára kell menni.
Másfelől... tudom, hogy a lombik drága, de ettől függetlenül akinek nincs pénze ne szüljön.
Ebben a helyzetben nem lenne gond, ha más a gyerek biológiai apja (attól még a párom lesz az apukája)
De csak és kizárólag orvosi úton! "Hagyományos" módon semmiképp.
Nem! Akkor inkább örökbefogadás, vagy spermabank. Ott ellenőrzött "anyag" van, szűrve az örökletes betegségekre, garantáltan jó genetikai állomány, kiválasztható az apához legközelebb álló szem, hajszín, testalkat stb.
Rövid story... egyszer egy barátom kapacitálta valaki legyen már a magán spermadonorja, minden papírt aláír előtte, nem kér gyerektartást sem stb. Elmagyaráztam a barátomnak ez nem így működik. Az ellenőrzött megtermékenyítés kivételével (ahol az apa örökbefogadással előre elismeri az apaságot) attól még a jog szerinti apja lesz. Az anya előre nem mondhat le a gyermeket megillető jogokról, így például az öröklésnél járó un. köteles részről, s x év múlva is kitalálhatja hogy mégis akar gyerektartást.
Hát nyilván ezt nekik kell megbeszélni. Viszont őszintén, nem lenne baj belőle, hogy a gyerek mástól van? Ez nagyon sok konfliktust okozhatna.
(Ilyen hülye mondatszerkezetet se láttam még senkitől. Nincs bajod a vesszőkkel egy kicsit?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!