Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt olyan srác aki kicsine...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan srác aki kicsinek találja a méretét?

Figyelt kérdés
Mennyire ront ez a szexuális életeteken?

2020. nov. 11. 22:45
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
87%

Nekem 14cm, mindig is kicsinek gondoltam de ez késztetett arra hogy minél jobb legyek az ágyban.

Mostani barátnőm szerint eddigi legjobb vagyok, fényévekre a többi férfinál akivel eddig volt. Tőlem ment el előszőr amit eddig lehetetlennek hitt és összeségében nagyon jó szexuális életünk van.

Most már nem igazán foglalkozom a farkam méretével és nagyon rég gondoltam negatívan rá.

2020. nov. 12. 00:28
 12/31 anonim ***** válasza:
81%
Nekem is 16/4 körül van...a hossza okés de a vastagsága kevés szerintem...az első menet jó de utána már túl tág lesz a barátnőm és érzem hogy csak egy egy pillanatra tudok ingerelni bizonyos pontokat így pl paciban eléggé elhúzódik illetve sokszor nem lesz elég intenzív...ezért szinte mindig kutyus lesz a végén mert ott kap elég ingert. Őszintén szólva elég lehangoló tud lenni hogy csak abban a pózban jó :(.
2020. nov. 12. 01:54
 13/31 anonim ***** válasza:
64%

Sose értettem a pasikat. Minek 20 centis farok, ha úgysem tudjátok használni?

Még mindig nem a méret, hanem a technika a lényeg

2020. nov. 12. 03:19
 14/31 anonim ***** válasza:
76%
Mert hülyék. Ezek amúgy sem pasik,hanem kisfiúk. Egy normális pasi nem foglalkozik ilyennel.
2020. nov. 12. 05:45
 15/31 anonim ***** válasza:
88%

11... barátnő szerint pont jó, de sokszor érzem szex közben hogy még szeretne egy kicsit belőle...

El is megy sokszor a kedvem tőle, amikor látom a szemében azt a tekintetet hogy “mélyebbre”, sokszor majd elsírom magam, olyankor valami miatt abba is szoktam hagyni, így nem tudom csinálni. Na de hát ez van, próbálkozom kiváltani mással, de egyre kevésbé van kedvem ehhez az egészhez...

2020. nov. 12. 06:31
 16/31 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező: miért érdekel ez téged? Mit tennél egy ilyen férfival? Vagy esetleg tudnál ötletet, javaslatot adni erre a kérdésedre ("Mennyire ront ez a szexuális életeteken?"), ha valakinek nehéz, rossz?
2020. nov. 12. 06:34
 17/31 anonim ***** válasza:
66%
Enyém 15 körül van, vastagságra 4,4 cm. Az tökély, de örülnék egy 16-17 cm-nek, mert magas vagyok és emiatt picit rövidnek tűnik. A technikam állítólag jó, kreatív vagyok, figyelmes, megfelelően domináns.
2020. nov. 12. 07:56
 18/31 anonim ***** válasza:
84%
Ezért örülök,hogy nekem átlag feletti van. Még ha néha sok is akkor is legalább nem azt látom a szemében,hogy hiányérzete van. Eszméletlen szar érzés lehet ez pasiként.
2020. nov. 12. 08:12
 19/31 anonim ***** válasza:
76%
14 centim van, azt kell beosztani. Igazából nem éreztem még hátrányát, soha nem volt vele problémám, negatív visszajelzést se kaptam ezzel kapcsolatban. 47F
2020. nov. 12. 08:14
 20/31 anonim ***** válasza:
90%

19/4.8cm

Én elégedett vagyok vele, remélem a partnerem is az lesz. 😀

2020. nov. 12. 08:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!