Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet lenne a régi tanárommal találkozni? Szerintetek a szexre megy? (lent kifejtve)
Van egy tanár, aki tavaly tanított a suliban, de évvége után kapott egy jobb lehetőséget és el is ment. Még pályakezdő volt, engem személy szerint az első félévben csak akkor tanított ha helyettesített, de a második félévben már volt olyan hogy heti 2x tartott az osztálynak órát. Szóval sokan találták helyesnek, de ugye senki nem gondolt többet a dologba mert tanár. Szeptembertől már nem tanított, viszont kb 1 hónapja matcheltünk Tinderen. Tudta hogy ki vagyok, emlékezett rám a suliból, de ennek ellenére elkezdtünk írogatni meg flörtölgetni. Először csak Tinderen, aztán Snapen, Instán majd Messengeren is.Megbeszéltünk egy talit szombatra és először úgy volt hogy beülünk valahova, de ugye jött ez a korlátozás. Szóval mondta hogy menjek fel a lakásába,összedob valami kaját, sörözgetünk meg ilyesmi. Azzal hogy felajánlotta hogy menjünk a lakásába kicsit elbizonytalanított,mert szerintem van rá esély hogy be fog próbálkozni. Mármint tényleg meg akarom ismerni, de kicsit furcsa érzés hogy ez a pasi valamikor tanított. Ha csak pl vacsizni mennénk az is furcsa lenne egy kicsit, de így hogy egyenesen a lakására megyek még furcsábbnak érzem. Nem tudom hogy be fog e próbálkozni, mivel tudja hogy szűz vagyok, és mondta is hogy nem is zavarja a dolog.. Szóval kétes érzéseim vannak a dologgal kapcsolatban. Szerintetek menjek el, vagy nagyon furcsa lenne az "extanárommal" randizni? Be fog próbálkozni annak ellenére hogy szűz vagyok?
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!
18/L
Igen, valahogy úgy.
Egy huszonéves pasi oroszlánbarlangjában tinderes randiból nem kell sok fantázia ahhoz, hogy 18+ os forgatókönyv kerekedjen, szerintem ezt te is tudod.
Bajod aligha esik, nem hinném, hogy meg akarna erőszakolni... ha amúgy csak vacsiztatok volna. Én ehhez ragaszkodnék, illetve a saját határaimhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!