Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talált már valaki a rosszlanyok oldalon kamu képet? És kapott érte 10 ezer forintot?
Figyelt kérdés
2020. nov. 11. 18:22
11/13 anonim válasza:
1x találtam - fizettek is.
Egyik vidéki csaj tett fel egy olyan képet (fenékről), amit felismertem. Kigugliztam, bemásoltam a hirdető képének a linkjét és a google által talált kép linkjét a jelentő levélbe. Pár perc után jött a válasz amiben az utaláshoz szükséges adatokat kérték.
12/13 anonim válasza:
Még mindig nem értem hogy ebben mi az üzlet, ahogy tegnap este is írtam, akkor ezen az alapon valaki rak fel egy rakat képet, aztán utána valaki meg véletlen megtalálja, vagyis " véletlen " aztán fejik az oldalt.
13/13 anonim válasza:
Találtam. a csajnak köze nem volt a képekhez, nem kaptam lófaxt se!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!