Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Lehet élvezni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Lehet élvezni a nagyon kemény anális szexet? Volt már benne részetek?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy az elején óvatosan fel van vezetve, tágítás akár anál dugóval vagy ujjazás és miután bent van a pénisz, a pasi egyre jobban és gyorsabban kezdi ki-be huzigálni, szinte olyan gyorsan, amennyire csak bírja és tövig is felnyomja időnként. Lehet ezt élvezni vagy ez már túlzás? Volt ilyenben részetek?

#szex, anál, popó
2020. nov. 10. 13:57
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
volt ilyenben részben szerencsére csak 1x, egy idő után annyira kitágulok hogy semleges érzéssé válik az egész
2020. nov. 10. 13:59
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2020. nov. 10. 14:09
 3/10 anonim ***** válasza:
85%
Volt, és lehet, csak ésszel kell csinálni.
2020. nov. 10. 14:12
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
Lehet élvezni. Megfelelő tágítás és bejáratás után nem érzek semmiféle kellemetlen vagy feszítő érzést sem mert annyira kitágul. Akkor lehet keményen is csinàlni, legfeljebb másnap érzem hogy picit kellemetlen. Én élveztem nagyon. De ritkán csinálnám ennyire durván mint akkor
2020. nov. 10. 14:16
 5/10 anonim ***** válasza:
Az komoly.
2020. nov. 10. 16:00
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem volt benne részem
2020. nov. 11. 04:02
 7/10 anonim ***** válasza:
Igen! Lehet élvezni. De vigyázni kell mindenképpen!
2020. nov. 11. 13:47
 8/10 anonim ***** válasza:
Lehet igen, ha megfelelő a kezdés akkor lehet keményen is, nekem + élvezetet nem ad de nem is kellemetlen
2020. nov. 13. 08:14
 9/10 anonim ***** válasza:
68%
nagyon is lehet. ;) 18/l
2020. nov. 14. 00:44
 10/10 anonim ***** válasza:
64%
Én imádom a párom nagy farkát ha felnyársal, vastag is hosszú is, nem mjndig akarom hogy tágítson elötte van amikor azt szeretném hogy fájjon kicsit
2021. febr. 20. 12:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!