Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért kell a lányokkal alapból...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell a lányokkal alapból szépen bánni?

Figyelt kérdés
Szerintem azt inkább ki kell érdemelni!

2020. nov. 9. 21:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
79%

Ajj de szép gondolat... mármint "minden emberrel szépen kell bánni".

Milyen kár hogy a való élet nem ezt igazolja... na de a kérdésre a válaszom: Mert férfi vagy! Ezért kell alapból szépen bánni a lányokkal/nőkkel. A punci az egy finom, nedves velejárója, a nőnek, de a nő több ennél. Sokkal!

A nő teremt egyensúlyt a káoszban, ad értelmet az életnek, miatta terül el a bamba mosoly a képeden, és miatta vagy képes összeroskadni. A nő a társad, a barátod, a másik feled. A nő a gyengébb nem, de sokkal erősebb mint bármely férfi. A nő ad otthont, vagy képes azzá tenni bármilyen odút. A nő miatt lehetsz férfi, csinálsz ostobaságot, vagy leszel érettebb. S egy bizonyos nő lesz a minden. Ezért tiszteld a nőket/lányokat, mert nem tudod melyik találkozás lehet az, ami megváltoztatja az életed.

Persze van olyan lány akinek bejön ha egy faszi bunkó, de ez már egy másik történet... :D

2020. nov. 9. 22:11
 12/14 anonim ***** válasza:
Ajánlom Dániát. Ott nem kell túlzásba vinni, ugyanúgy kell bánni velük mint egy pasival. Normálisan, mert ott tényleg egyenlőség van.
2020. nov. 9. 22:16
 13/14 anonim ***** válasza:
47%
Én sem értem. Nem szeretem, ha szépen bánnak velem, nem tud felizgatni sem egy olyan férfi.
2020. nov. 9. 23:28
 14/14 anonim ***** válasza:

Mert mindenkinek meglehet adni a tiszteletet!?

Teljesen mind1 férfi vagy nő,mindenkivel lehet normálisan beszélni.De gondolom te az udvarlási fázisról beszélsz,hogy minek kell tenni a szépet a nőknek.Ennyiből én is mondhatnám,hogy egy bunkó vagy,mert nálam ezzel a kérdéssel "nem érdemeltél" mást.

2020. nov. 11. 12:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!