Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért titkolják annyira a lányok, hogy szeretnek szexelni?
Figyelt kérdés
A fiúknál egyértelmű a helyzet, de a lányoknak talán valami hülye társadalmi konvenció miatt tilos egyértelműen kimutatni, hogy imádják a szexet.2020. nov. 9. 12:13
2/20 anonim válasza:
nem titkolják...
az egy másik dolog, hogy veled nem akarnak, így előtted kerülik a történetet
3/20 anonim válasza:
Nem titkolom.
Szerintem csak veled nem akarnak
20/L
4/20 anonim válasza:
A csajok szeretik a szexet, csak nem akarnak minden pasit egyből a lábuk közé engedni, nem úgy mint a legtöbb pasi, aki a legyet is a röptében dugná meg...
5/20 Lazy Lover válasza:
mert szeretik magukat szentnek be állítani de mi okos férfiak tudjuk hogy a nők akik nem bírják farok nélkül
6/20 anonim válasza:
én sem tagadom,
régebben jobban titkoltam mert féltem, hogy könnyűvérűnek tartanának és onnantól nem vennének komolyan
az ember sosem lesz boldog, ha minden elvárásnak meg konvenciónak meg akar felelni
7/20 anonim válasza:
nem titkolják, de nem fűvel-fával beszélek erről és jó esetben nem fűvel-fával szexelnek
8/20 anonim válasza:
Nem titkoljuk, csak a lúzerek nem érdekelnek minket.
9/20 anonim válasza:
Ha titkolnák nem lehetne velük szexelni
Max veled nem akarják
10/20 anonim válasza:
Csak a magadfajta lúzerek előtt titkolják hogy ne próbálkozzatok be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!