Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izgatott már fel valaki szexuálisan teljesen véletlenül? Hogy történt?
Semmi extra, volt egy férfi, aki a haveri körével jött össze munka után, és kutyasétáltatás közben mindig összefutottunk. Úgy tudott nézni és mosolyogni hogy majd’ leesett a bugyim. (De persze ezt nem mutattam és nem is vallanám be soha). Az a típus volt aki ha a szemedbe nézett, úgy érezted hogy mindenedet látja. Még a gondolataidat is.
Na őt nehéz lesz elfelejtenem, nem azért mert bármi történt köztünk, hanem az érzés amit tulajdonképpen a “semmivel” ki tudott váltani belőlem.
1-es vagyok, bocs, én így értelmeztem a kérdést. :D
Nincs kizárva hogy a kérdező nem ilyenre volt kíváncsi. Akkor sorry, ne olvassátok el:)
Sajnos engem szándékosan (élőben) csak egy ember akart felizgatni eddig, szóval a legtöbb felizgulásom ilyen volt.
Ha feszült a karjuk, vagy jóképűek voltak, vagy mély volt a hangjuk, vagy nevettek vagy nyújtózkodtak, vagy felsóhajtottak akkor elég feszülten mentem haza, de egyszer munkahelyen is segítenem kellett magamon.
1* fogdokihoz mentem, és az asszisztensnő kijött az előtérben lévő újságokat pakolni, és a hátsója nagyon felém nézett a közelemben, amikor lehajolt.
Más esetben nem tud a másik róla, de ha a nő a mezítlábas papucsában a lábával játszik, az is nehéz percek számomra...
Fiatal koromban többször is. Elég volt ránézni, összenézni egy nővel,és már bezsongtam.
Megtörtént ennek a fordítottja is, éreztem, hogy néz valaki a buszon, szembenéztem vele, és láttam, hogy elhomályosult a tekintete.Szerencsére,nem voltam gyáva, megszólítottam, és pár nap múlva találkoztunk.A többi már csak jó emlék ..........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!