Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy 30 éves nő 2 gyerek után...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 30 éves nő 2 gyerek után mennyire szoros? Ottó

Figyelt kérdés
2020. nov. 8. 11:06
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
83%
Ottókám, ennél kreatívabbnak hittelek. Egy héten belül kétszer is ugyanaz a provokatív kérdés? Legalább találnál ki valami újat, amivel egymásnak ugraszthatsz minket. Dolgozz meg a sikerélményedért.
2020. nov. 8. 14:18
 12/26 anonim ***** válasza:
Ottó fene a jó humorodat!
2020. nov. 8. 14:26
 13/26 A kérdező kommentje:

én nem vagyok kreatív...

egyrészt

másrészt baromira nem provokatív, kamu kérdés...

az előző kérdésemet törölték, mielőtt megnézhettem volna a válaszokat

Ottó

2020. nov. 8. 16:13
 14/26 anonim ***** válasza:
73%
Egyrészt a te hibád hogy amíg más a te korodban már megházasodott és gyerekeket nevel, addig te még semmire nem mentél és ezért most válogathatsz a (ez most csúnyán fog hangzani) mások által levedlett, megunt nőkből, akiknek igen, vannak már gyerekeik, mert ebben a korban ez a normális, másrészt meg részvétem a mikropéniszed miatt 🤷‍♀️
2020. nov. 8. 16:33
 15/26 A kérdező kommentje:

Hat ez azert nagyon serto a 30 eves gyerekes emberekre, de sebaj, igazat adok neked, hogy levedlett, megunt, kidobott nokrol van szo.

Akik a kutyaknak sem kellenek...

2020. nov. 8. 17:50
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

A te stílusodban beszéltem, lementem a szintedre ha nem tűnt volna fel.

Láttam az előző kérdésed amit töröltek, ott te magad beszéltél így róluk, és azt taglaltad a szokásos primitív, ocsmány stílusodban, hogy ezek sem a pasiknak nem kellenek, sem a munkáltatóknak, mert nem érnek semmit...

2020. nov. 8. 18:13
 17/26 A kérdező kommentje:

27 éves vagyok, azt kalandozom, amit akarok. Teljesen igazad van.

Használt kotont sem vesz fel az ember,

Használt gatyát sem,

Akkor minek inna csetresből?

Ennyi a véleményem,

Ottó.

2020. nov. 8. 18:39
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Felőlem aztán azt csinálsz amit akarsz, az én életemre nincs semmilyen kihatással az, hogy te egy incel maradsz örökké, és egyedül fogsz megrohadni, kedves Ottó :)
2020. nov. 8. 18:53
 19/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm ezeket a kedves szavakat :D

neked is szép estét és , viszont kívánom! :)

2020. nov. 8. 19:01
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked ez számít, akkor műpuncit tarts, ne barátnőt.
2020. nov. 10. 10:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!