Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mást is nagyon izgat a rövidre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mást is nagyon izgat a rövidre hagyott punciszőr?

Figyelt kérdés
Alapvetően sosem szerettem a szőrös puncit, a nagy dzsungeles, hosszú szőrt továbbra is kiábrándítónak tartom a pina körül. Viszont az ilyen néhány miliméteres rövidre vágott, vagy régebben borotvált punciszőr nagyon felizgat. Akkor jöttem rá erre, mikor pettingeltem egy csajjal, akinek már megnőtt kicsit (nem számított rá hogy lesz valami, azért nem borotválta). Baromi szexi volt így, sokkal jobb, mint csupaszon. Már az felizgatott, ahogy benyúltam neki, és éreztem, hogy szúr egy kicsit. Más férfi is van így ezzel? 24f

2020. nov. 8. 09:44
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi van ha igy van ezzel, mi van ha nem?
2020. nov. 8. 09:48
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha most azt írom, hogy más is van így ezzel akkor rámprivizel, hogy a punciszőrről elmélkedj, ha meg azt, hogy nem akkor elszomorodsz?
2020. nov. 8. 09:49
 3/10 A kérdező kommentje:
Csak érdekel. Mert mindig a csupasz puncit szerettem, legalábbis ezt hittem.
2020. nov. 8. 09:57
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem aki nagyon dugni akar,annak mindegy.
2020. nov. 8. 09:57
 5/10 A kérdező kommentje:

4

Azért annyira nem. Most egy dolog, hogy csak bedugni akarod valahova a farkad, és másik dolog, ha valóban felizgat, beindít valami.

2020. nov. 8. 10:00
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Hozzávetőleg 3,5 milliárd férfi él a földön, úgyhogy biztos nincs más ilyen, csak te.
2020. nov. 8. 10:07
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Jelen. Arany középút. Egyszerre van meg az ápoltság élménye (mert nem túl hosszú) és a "felnőtt emberek vagyunk, játsszunk felnőtt játékokat :)" feeling.
2020. nov. 8. 10:41
 8/10 A kérdező kommentje:

7

Igen, pont így vagyok én is vele mostmár.

2020. nov. 8. 10:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon tetszik ha borostás a punci 😋
2020. nov. 8. 10:52
 10/10 A kérdező kommentje:
Nyalásnál még rendesen jólesett odanyomni az arcom és a szám hozzá. Teljesen borotvált puncinál nem érzem ezt.
2020. nov. 8. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!