Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben a tanarnak tetszik a diak? (vegzos diak) L
Figyelt kérdés
-A folyoson sokat ram nez (rovid ideig) pedig semmi kulonoset nem csinalok
-Amikor mentem suliba akkor a kocsijanal allt, es vegig engem nezett amig be nem ertem az iskolaba
-Amikor direkt kerestem a tekintetet, akkor sokszor volt hogy par masodpercig tartotta a szemokontaktust (aztan elkaptam a tekintetem, mert zavarban voltam)
2020. nov. 7. 21:59
1/11 anonim válasza:
Igen, tetszel neki. Felejtsd el. Úgyis végzel.
2/11 anonim válasza:
Biztos tetszel neki, de tisztában van a helyzetével, hogy nem tehet semmit.
3/11 anonim válasza:
Lehet tetszel neki, lehet nem... lehet csak megnézi a csinos diáklányokat, s nem csak téged hanem még 50 másik végzős diáklányt is. A tanár is emberből van, de pont azért tanár, hogy amíg a diákja vagy addig ne történjen semmi. Majd a banketten, vagy ha elballagtál esetleg... esetleg, ha olyan tanerő aki a végzett diákokkal összejön időnként (feltéve ha nincs nője és egyáltalán "belefér" neki). Addig a nézésen kívül másra ne számíts tőle.
4/11 anonim válasza:
Szerintem tetszel neki. Ha ő is tetszik neked, küldj felé jeleket. Tök izgi és romantikus lehet egy titkos tanár-diák viszony.
Na jó, nem akarlak rossz útra vezetni. 😊
5/11 anonim válasza:
Hány éves a tanár és te hány éves vagy?
6/11 A kérdező kommentje:
18 35
2020. nov. 8. 07:07
8/11 A kérdező kommentje:
Aha 😅
2020. nov. 8. 09:23
9/11 anonim válasza:
Nekem volt olyan tanarom, aki érettségi után összejött a diákjával msr van gyerekük is :D
10/11 anonim válasza:
Próbálj valamit kezdeményezni diszkréten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!