Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik szoktak itt, a szexualitás kategóriában beszélgetni privátban, van párotok?
Figyelt kérdés
Mennyire komoly, hosszú kapcsolatban vagy? Mennyire mélyen mész bele a beszélgetésbe? Csak amit még a párod előtt is felvállalnál, vagy azon is túl?
Végül: nemed?
2020. nov. 7. 21:18
11/24 anonim válasza:
Van párom, ettől még beszélgetek itt.
Nemem - tökmindegy nem kérek privit, köszi :)
12/24 anonim válasza:
Van,de mintha nem is lenne,voltak itt mindenféle beszélgetések.
13/24 anonim válasza:
Van párom. Beszélgetni sok féle módon beszéltem már a felszínestől az egészen komoly, mély beszélgetésig. A párom nem tud róla, vele nem lehet ennyire nyíltan mint itt.
14/24 anonim válasza:
nekem is van párom, de csak beszélgetek!
F
15/24 anonim válasza:
Igen, van férjem. És nem szeretném ha látná. 🤭🤫😉
16/24 anonim válasza:
16 éve vagyunk együtt. És nem kell mindent tudnia. Nyilván ha minden rendben lenne akkor nem lógnék itt 🤔
N
17/24 anonim válasza:
28 éves kapcsolatban élek. Belemegyek bármibe, ha van rá vevő. És nem közlöm párommal hogy itt beszélgetek. 47F
18/24 anonim válasza:
Igen van férjem. És nem tudja hogy itt lógok 😉
19/24 anonim válasza:
Hmm. Amit a 16 os ír abban nagy igazság van.
Nekem most sajnos nincs párom, így aztán mindenbe belemegyek bárkivel, még a legintimebb dolgokba is. Van úgy hogy privátvan, van úgy hogy e mail címet cserélünk.
Én azt vettem észre, hogy akik normálisak, és nem füllentgetnek, kamuzgatnak, azoktól sokat lehet itt tanulni.
54f.
20/24 anonim válasza:
Akkor is beszélgettem itt, amikor volt, meg akkor is, amikor nem volt. Ebben nem értem, hogy hol a probléma... Annyi a különbség, hogy amikor nem volt, akkor találkoztam is innen. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!