Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Kimennétek úgy utcára hogy egy hosszú kabát de alatta nem lenne szoknya csak mondjuk harisnya?
Szia Józsi bácsi bácsi vagyok.
Szoktam én is hosszú ballonkabátban harisnyatartóban mászkálni az utcán.Persze más nincs alatta.
Tangás kérdésnél már előbb válaszoltam.
182cm,140 kg, 64F
Max ha a barátomhoz megyek villámszexre.
De utcára úgy mint sétálni vagy boltba biztos hogy nem.
Voltam már így, igaz csak kocsiban. Egy házibuli volt, és páran megéheztek, elugrottunk a közeli McDrive-ba, barátnőmmel buktunk egy fogadást, ezért úgy kellett mennünk a sráccal, h csak bugyiban meg melltartóban a kabát alatt. Rajtam volt még harisnya is, az rajtam maradhatott, így egy fokkal jobban jártam, bár így, h nem kellett kiszállni, majdnem mindegy volt, az azért látszott, h nincs rajtunk felső... :D :D
Illetve olyankor szaladok még így ki, ha otthon vagyok, amikor jön mondjuk a futár, és gyorsan csak felkapom a kabátomat, és kimegyek a kapu elé.. Hosszú kabátnál nem gáz egyáltálán, nem látszik, h csak harisnya van rajtam magában. Főleg, h gyakran hordok hosszított feksőt, ami combközépig ér, és az alatt sincs semmi más, csak a harisnya. Annyi a különbség, h a kabátot le kell venni, és úgy azért ciki egy szál harisnyában lenni... 32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!