Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szeretitek a heréket kényeztetni?
Figyelt kérdés
2020. nov. 6. 21:21
1/9 anonim válasza:
Inkább simogatni, rámarkolni szeretek. Nyalogatni, szájba venni kevésbé.
2/9 anonim válasza:
Két hete heréltük a karácsonyi malacunkat.
Pörkölt lett a tökeiből.
Párom mikor látta majdnem elájult.
Pesti fiú én meg vidéki lány.
32N
5/9 anonim válasza:
Én szeretem, és ahogy tapasztalom a férfiak többsége is. Eddig szinte mindenki imádta hogy velük is foglalkoztam akár szájjal akár kézzel
6/9 anonim válasza:
Kellemes, hozzá tud tenni, de a here igen érzékeny "játékszer", kb. mint a fürjtojások, nyomásra igencsak érzékeny, szóval csak óvatosan!
7/9 anonim válasza:
Pöcköljétek meg finoman, garantált a hatás :D
8/9 anonim válasza:
Utolsón kiégtem 😂😂
Én amúgy szeretem, de félek is tőle mert nagyon érzékeny terülen és nem akarom hogy fájjon neki. Szóval a nyalogatásban meg a simogatásban ez ki is merül, pedig rámarkolni is szeretnék.
Azt mondjuk sose tudom, hogy a fiúknak mi jön be.
9/9 anonim válasza:
Szerintem rámarkolhatsz, csak képes szólni ha fáj, meg azért annnyira nagyon nagyon nem érzékeny, hogy simán egy gyengéd markolás is fájdalmat okozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!