Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ki milyen testhelyzetben szokott masztizni? Aki vibrivel vagy dildoval csinálja, csak punciba vagy popsiba is megy?
Érdekel lányok, hogy háton, hason fekve, guffolva, térdelve, háton fekve a lábak felemelve nagy terpeszben, ülve és csak hátra dőlve?!
Ki, hogy szeret masztizni?!
Életkort is írjátok legyszi!
Köszönöm a válaszokat!
29/F
Hát pont ma próbáltam máshogy. Eddig hanyatt, majd térdelve és most előlre hajoltam és úgy... Na az nagyon fincsi volt. Dildó plusz csiklóizgatás kézzel...
40+
Nos általában hátra dőlve, terpeszben, lábak kicsit behajlitva, térdek alá párna, hogy a lábakat se kelljen tartani, kis olaj... És awh.. Mehet a faszverés... Viszont néha térden hátra dőlve, a sarkamra ülve, néha négykézláb egy kézen támaszkodva, egyikkel verve de van rá alkalom amikor hason fekve, egy párna a cipőm alá, farkam hátra hajtva és előre hátra mozgok a párnán, a makkomat ingerelve...
Én sem azt kérdeztem, hogy fejen állva masztiznak e a csajok....
Többnyire háton de néha hason. Csak a kezemet szoktam használni
20N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!