Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Mi volt eddig a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi volt eddig a legextrémebb, és legváratlanabb kalandotok? Nemet és kort is légyszi.

Figyelt kérdés
Aki nem szeretné kiírni, privátban is jöhet

2020. nov. 6. 16:22
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
77%
Egy szopás a suli férfi wcjében! :D
2020. nov. 6. 16:25
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
1-es vagyok, lányként írtam, 26
2020. nov. 6. 16:26
 3/21 anonim ***** válasza:
91%

Munkahelyi nyaralaskor, 5 csillagos szállodában, egyik este vacsora után a főpincérrel, a kinti etteremtol 5 meterre dugtunk egy oriasit, egy ilyen pavilon szerűségben. Magassarkúban, miniszoknyában, állva.. Eszmeletlen helyzet volt.

Aztán visszament felszolgalni. Majd masnap este is, de azt már a szobámban.

Akkor voltam 21 eves, nő. Mar 7 éve.. :)

2020. nov. 6. 16:27
 4/21 anonim ***** válasza:
76%

Kölcsön adtam a lakásom a barátnőmnek aki a buliban felszedett egy pasit de nem tudta hazavinni csak hozzám...

Szóltam hogy hajnal 5 körül érkezem addigra végezzenek és küldje el a pasit.

Én a másik barátnőmmel addig tovább ittam meg buliztam.

5re haza értünk, de még ott volt a lakásomban a másik barátnőm is meg a srác is.

A barátnőm berángatott a WC.be és könyörgött hogy nyomjunk egy 4est így hogy a srác meg mi 3an lányok.

Nem nagyon akartam mert nem voltam elég ittas a sráchoz :D nekem nagyon nem jött be és fiatalabb is volt tőlem.

De aztán bele mentem. Túlságosan kivoltam éhezve. Ledobtam a ruháim Bementem a szobába, rá is ültem a pasira aztán szóltam a másik 2 barátnőmnek hogy ne bámuljanak hanem jöjjenek ők is :D

Végeztünk a srácot elzavartuk mi meg azóta is jót röhögünk ezen :D

28/L

2020. nov. 6. 16:38
 5/21 anonim ***** válasza:
48%

Megszólítás: Lányok. "nemet és kort is légyszi"

Sugárzol az értelemtől! L.

2020. nov. 6. 16:58
 6/21 anonim ***** válasza:
37%
Wellness szálloda, élménymedence, pezsgőfürdős részen, 23 voltam és szingli. Egy helyes fiú úszkált arra, többször is szemeztünk míg én ültem a vízben. Amikor már vagy ötödször úszott felém és kereste a tekintetem, levettem a bikini alsóm és mosolyogva felemeltem a víz fölé, hogy lássa, aztán hátat fordítottam. Kb öt másodperc volt amíg odaért, de addigra már állt és finoman nyomta belém. Az egész nem tartott öt percig, mégis volt két orgazmusom. Amikor belém élvezett, megfordultam, adram egy hosszú csókot és elúsztam. Soha többet nem láttam. Sajnos. Másnap megbántam, kerestem is a medencékben de nem volt sehol...
2020. nov. 6. 16:59
 7/21 anonim ***** válasza:
80%
Sok itt az Andersen.
2020. nov. 6. 17:09
 8/21 anonim ***** válasza:
72%
Egy hotelben a pezsgőfürdőben megujjazott a partnerem.
2020. nov. 6. 17:24
 9/21 anonim ***** válasza:
29%
Külföldön cserediákként próbáltam ki először a bdsmet. Akkoriban kevésbé ment a német és kis félreértések voltak, teljesen ki voltam kötözve és hurkásra fenekeltek .19L
2020. nov. 6. 18:11
 10/21 anonim ***** válasza:
43%
Szilveszterkor a barátom részegen aludt az egyik szobában,és én a másik szobában leszoptam az egyik haverját.19L
2020. nov. 6. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!