Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi volt eddig a legextrémebb, és legváratlanabb kalandotok? Nemet és kort is légyszi.
Munkahelyi nyaralaskor, 5 csillagos szállodában, egyik este vacsora után a főpincérrel, a kinti etteremtol 5 meterre dugtunk egy oriasit, egy ilyen pavilon szerűségben. Magassarkúban, miniszoknyában, állva.. Eszmeletlen helyzet volt.
Aztán visszament felszolgalni. Majd masnap este is, de azt már a szobámban.
Akkor voltam 21 eves, nő. Mar 7 éve.. :)
Kölcsön adtam a lakásom a barátnőmnek aki a buliban felszedett egy pasit de nem tudta hazavinni csak hozzám...
Szóltam hogy hajnal 5 körül érkezem addigra végezzenek és küldje el a pasit.
Én a másik barátnőmmel addig tovább ittam meg buliztam.
5re haza értünk, de még ott volt a lakásomban a másik barátnőm is meg a srác is.
A barátnőm berángatott a WC.be és könyörgött hogy nyomjunk egy 4est így hogy a srác meg mi 3an lányok.
Nem nagyon akartam mert nem voltam elég ittas a sráchoz :D nekem nagyon nem jött be és fiatalabb is volt tőlem.
De aztán bele mentem. Túlságosan kivoltam éhezve. Ledobtam a ruháim Bementem a szobába, rá is ültem a pasira aztán szóltam a másik 2 barátnőmnek hogy ne bámuljanak hanem jöjjenek ők is :D
Végeztünk a srácot elzavartuk mi meg azóta is jót röhögünk ezen :D
28/L
Megszólítás: Lányok. "nemet és kort is légyszi"
Sugárzol az értelemtől! L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!