Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, kielégítenétek egy lányt ha direktben erre kérne?
Figyelt kérdés
Meglepődnétek?
Mit reagálnátok rá?
2020. nov. 5. 21:33
11/30 anonim válasza:
Kölcsönös szimpátia és ápoltság esetén igen.
12/30 anonim válasza:
Ja persze, aztán meg megy a rendőrségre hogy megerőszakoltad, na vajon kinek fognak hinni.
14/30 anonim válasza:
Nekem régi vágyam, hogy egy lány csak úgy spontán megkérjen hogy ujjazzam meg a popsiját vagy a punciját
15/30 anonim válasza:
Ha tetszik a lány és látom a szemén a nyitottságot akkor kérnie sem kell - majd én megkérdezem tőle :) Ha nem tetszik akkor meg nem, ha nem izgat, tetszik valaki akkor annak a "kielégítése" sem fog érdekelni. Kérjen meg mást, biztos akad rá vevő.
17/30 anonim válasza:
Ha szimpatikus akkor igen. Sajnos most nem szólít le senki a megállóban... :) De miért ne? Egyszer élünk, élvezzük!
18/30 anonim válasza:
17-es vagyok. Természetesen nagyon meglepődnék. :) Csajok meglehetősen ritkán csinálnak ilyet...
19/30 anonim válasza:
Izgalmas lenne úgyhogy nagyon szívesen. Téged kéne? Próbáljuk meg! :)
20/30 anonim válasza:
Mivel független vagyok elképzelhető de azért valami apró vonzalom kellene hogy legyen nem mint a filmekben hogy odajön és két perc után a bokorban vagyunk, legalább egy kávé meg dumálás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!