Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mennyire izgatna titeket, ha a barátnőtöket egy idősebb pasi kínozná (BDSM) és ti néznétek?
Figyelt kérdés
Ezt akarom felhozni a barátomnak, de nem merem.
A pasi nem dugna meg, max kézzel elégítenénk ki egymást, a hangsúly a bdsmen lenne. Szeretném, ha barátom tanulna egy tapasztalt domtól.
2020. nov. 5. 20:34
A kérdező szavazást indított:
Izgatna, bele mennék
Nem izgatna, de belemennék
Nem izgatna, szakító ok.
Izgatna, de nem mennék bele.
Egyéb, leírom.
33 szavazat
1/8 anonim válasza:
engem izgat a BDSM, de nem osztom meg mással a subomat, főleg ha a barátnőm is
szóval nem mennék bele
2/8 anonim válasza:
Már a kérdésfelvetés is szakító ok.
3/8 anonim válasza:
ha ettöl boldog csajom melemegyek,sőt birizgálom is de csak addig amig én akarom,nem fogom tüzes dildoval seg.be dugni bármennyire is szeretné.
4/8 anonim válasza:
Engem a gangbang izgatna így, de én be is szállnék. ..
F35
6/8 anonim válasza:
Egy hagyományos kapcsolatnál sem egyszerű egy harmadikat beszervezni. Független attól hogy az férfi e vagy nő.
De egy DS kapcsolatnál,játéknál ez nagy valószínüséggel vitát fog generálni.
Hogy milyen mértékűt?
Ez egyén függő.
7/8 anonim válasza:
volt már ilyenre példa, csak az nem párkapcsolat volt, csak szexpartnerek voltunk. abban a felállásban nem volt rossz. barátnővel nem mennék bele
8/8 anonim válasza:
Ha csak laza kapcsolat lenne meg eznem😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!