Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Most akkor hogy megy ez?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor hogy megy ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék lefeküdni a barátnőmmel, 5 hónapja vagyunk együtt, viszont valamiért nem megy. Kb 2 hónap után mondtam neki, hogy akarnám, de csak annyit mondott: majd. Mondtam neki egyébként, hogyha tovább akarnánk menni beszéljünk előtte, tehát semmi indíttatásom erőltetni a dolgot. Pettingelni, orálozni szoktunk, viszont miután csináltam neki, mindig elkezd visszaöltözni, csak utána viszonozza. Van, mikor 2x vetkőztetem le emiatt. Másrészt már mondani alig merném neki, mivel mikor először aludt nálunk, az anyukája beszélt velem az én anyukám előtt, hogy "nehogy olyanokat csináljak a lányával, mert nem 18". A lány ezután sem mondott semmit, vagyis egy petting után annyit, hogy mondta neki nagymamája, hogy "ne engedje a fiúknak, ő pedig nem hülye". Dörzsölgettem már neki oda ruhán keresztül, próbáltam lejjebbhúzni a bugyiját, és odatenni, de mondta, hogy "oda ne" (igaz, nem volt rajtam óvszer. Néha dörzsölgeti ő is a nemiszervét az enyémhez, de ennyi. Volt, hogy mondtam neki, hogy van itthon óvszer, mikor nálunk volt 2 hétig, de semmi. Az egyetlen talán(?) szexre utalása eddig egy mém volt, semmi több. Már nem tudom mit csináljak... Azt hittem spontán fog jönni, emiatt vártam is, de semmi...

2020. nov. 5. 07:31
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Jaj, és fontos: a lány nem szűz.
2020. nov. 5. 07:32
 2/12 anonim ***** válasza:
96%
Amíg nincs felkészülne ne eröltesd. Valószínűleg szólni fog. De van olyan is, aki egy-másfél évnyi járás után engedi meg.
2020. nov. 5. 07:33
 3/12 anonim ***** válasza:
98%
Ha az anyján és a nagymamáján múlik csak az esküvő után fekszik le veled xd
2020. nov. 5. 07:35
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a tiltás és félelemkeltés a klasszikus magyar nevelési módszer. Vagy legyél türelmes vagy keress valakit akinek nem retardáltak a szülei.
2020. nov. 5. 07:48
 5/12 anonim ***** válasza:
58%
Sajnos ez a csaj világéletében egy fapina lesz, hacsak nem kerül el a szüleitől jó messzire még időben.
2020. nov. 5. 07:49
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem szűz és nincs szex? Nekem ez fura.. nagyon nehezen vettem rá magam én is az első szexre de az sem volt 5 hónap. Azt hittem nincs nálam nagyobb fadarab de ezekszerint van :)
2020. nov. 5. 08:21
 7/12 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem volt kaparása, és azért.
2020. nov. 5. 08:29
 8/12 anonim ***** válasza:
84%

Nem lehet hogy hazudik arról hogy már nem szűz? Mondjuk mert fél hogyha kiderül hogy még nem szexelt, talán nem jössz össze vele, macera vagy 'kislánynak' gondolnád. Ez lehetséges? Mert úgy tűnik még az anyja se tudja hogy volt már pasija/szex. (Én anyummal megosztottam ezt a dolgot, apám előtt titkoltam sokáig)

Szerintem hanem szűz és 5 hónap után is ezt csinálja az nagyon nem normális. Persze kell a kötődés kialakulása, de az nem tart fél évig... Szerintem el kell gondolkodnod a szakításon, mert ezek alapján nagyon nem illetek össze. Vagy csak hülyít a csaj, menő hogy van pasija de lefeküdni nem akar veled mert nem érez úgy irántad. Ez is lehetséges. Meg a szülei is retardáltak hogy lehet ilyeneket pofázni neked ráadásul az anyád előtt(??) te jó ég...

na mindegy mi nem ismerjük a részleteket, csak találgatni tudunk, neked kell dönteni

23N

2020. nov. 5. 09:32
 9/12 anonim ***** válasza:
92%

Ha már nem szűz... lehet kellemetlen/fájdalmas volt neki az első, lehet az exe csak megdugta párszor utána lepattintotta / kidmuálta mindenkinek és úgy érzi kihasználták, lehet fél a terhességtől stb. ezernyi oka lehet.

Ha le akarod varázsolni róla a bugyit akkor a félelmei VALÓS okát tudd meg, azokat kell benne feloldanod. Sok sikert!

2020. nov. 5. 09:32
 10/12 kovpet ***** válasza:
100%
De, valószínűleg szűz és köszönhetően a családjának, lelkileg is rendesen sérült lehet, csoda lenne, ha valaha is felszabadultan tudná élvezni a szexet... szomorú.
2020. nov. 5. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!