Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, pasik van olyan, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, pasik van olyan, hogy egy férfi nem szeret nyalni?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Össze jöttem egy férfival. Jó minden csak furcsállom, de mondta, hogy ha én is, akkor ő is csinálja(orált) , de amúgy nem szeret nyalni. Undorítónak tartja, mert ott is pisil egy nő, így nem szívesen nyalogatja. Van ilyen? :O

30 éves férfiról beszélünk.

Köszi, ha megosszátok a véleményeteket.

2020. nov. 5. 07:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
84%
Sajnos van igen
2020. nov. 5. 09:33
 12/19 anonim ***** válasza:
78%
Igen vannak olyan prűd férfiak/nők akik nem szeretik az orált, meg olyan is aki csak teljes sötétségben, csendben szereti. Két dolgot tehetsz. Vagy elfogadod, vagy ha nem egyezik a szexuális igényetek akkor keresel mást.
2020. nov. 5. 09:34
 13/19 anonim ***** válasza:
78%

Azt ugye tudja hogy ő is a farkával pisál? Sőt mondok jobbat: neki ugyanazon a csövön jön ki a hugy, a nőknek máshonnan jön. Akkor te sose vedd a szádba? És természetesen sosem nyeled le mert onnan jön a pisi is. Vicc

Egyébként igen, van olyan aki nem szereti. Találkoztam már 1-2 ilyen pasival

2020. nov. 5. 10:06
 14/19 anonim ***** válasza:
76%

lehet tisztaság mániás valamilyen szinten én pl ezért nem szeretek

igaz ha nagyon úgy van belemegyek

2020. nov. 5. 11:20
 15/19 anonim ***** válasza:

van ilyen.

de amúgy a kölcsönösség és odafigyelés nem feltétlen azt jelenti, hogy mindkét fél ugyanannyiszor csinálja az orált a másiknak. azt csináljátok, amiben mindketten szívesen benne vagytok.

én például gyakran nyalok, viszont alig kapok orált (és ez így van jól - fene tudja miért, de nem sok élvezetemet lelem benne ha szopnak, viszont imádok elmerülni a punciban)

2020. nov. 5. 11:42
 16/19 anonim ***** válasza:

Sajnos van a férjem sem szeret de én szophatom!!

De en meg azt nem szeretem mondtam neki ha te is én is!

És főleg a mélytorkot szereti ? Szeretné😁

2020. nov. 5. 15:57
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Én se nyalok, csak szopatok!!!
2020. nov. 5. 16:07
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
Elég undorító vagy te is !!
2020. nov. 5. 16:27
 19/19 anonim ***** válasza:
Ilyennel miért jössz össze???
2020. nov. 7. 15:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!