Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, pasik van olyan, hogy egy férfi nem szeret nyalni?
Sziasztok
Össze jöttem egy férfival. Jó minden csak furcsállom, de mondta, hogy ha én is, akkor ő is csinálja(orált) , de amúgy nem szeret nyalni. Undorítónak tartja, mert ott is pisil egy nő, így nem szívesen nyalogatja. Van ilyen? :O
30 éves férfiról beszélünk.
Köszi, ha megosszátok a véleményeteket.
Azt ugye tudja hogy ő is a farkával pisál? Sőt mondok jobbat: neki ugyanazon a csövön jön ki a hugy, a nőknek máshonnan jön. Akkor te sose vedd a szádba? És természetesen sosem nyeled le mert onnan jön a pisi is. Vicc
Egyébként igen, van olyan aki nem szereti. Találkoztam már 1-2 ilyen pasival
lehet tisztaság mániás valamilyen szinten én pl ezért nem szeretek
igaz ha nagyon úgy van belemegyek
van ilyen.
de amúgy a kölcsönösség és odafigyelés nem feltétlen azt jelenti, hogy mindkét fél ugyanannyiszor csinálja az orált a másiknak. azt csináljátok, amiben mindketten szívesen benne vagytok.
én például gyakran nyalok, viszont alig kapok orált (és ez így van jól - fene tudja miért, de nem sok élvezetemet lelem benne ha szopnak, viszont imádok elmerülni a punciban)
Sajnos van a férjem sem szeret de én szophatom!!
De en meg azt nem szeretem mondtam neki ha te is én is!
És főleg a mélytorkot szereti ? Szeretné😁
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!