Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek van/volt már orgazmusotok? Nem a szexre gondolok, hanem hogy ti el tudjá tok-e érni magatoknak.
Igaz, bár az nagyjából ugyanaz a kategória, mint hogy egyszer-kétszer átélted, nem?
Köszönöm a válaszokat! :)
Magamnak mindig sikerül. Szex közben sose sikerült. De már le is mondtam arról, hogy valaha sikerülni fog. Szerintem arra képtelen vagyok hogy szex közben orgazmusom legyen.
20L
Miután életemben először kielégültem a már férjem által, (24 évesen történt), utána már magamnak is sikerült elérni:)
Előtte se pasival, se egyedül nem sikerült. 15 éves korom óta próbáltam egyedül, 19 êves koromtól élek szexuális életet. 35/N
8 éves korom óta van, amikor felfedeztem magamnak ezt az érzést.
Szóval nekem életem során mindig volt.
Anélkül nem is fejezem be a masztizást, hogy hogy nincs legalább egy orgazmus, de az igazán kiadós inkább 3-5 adag egymás után. Így biztos, hogy utána már csak pihegek.
19. Megfelelő partner ( szexuális értelemben is). Szerintem.
Nekem 24 éves koromban lett először orgazmusom, pedig előtte már 5 éve éltem szexuális életet, de a partnereim...hát elég önzőek voltak. Az előtt pedig 15 éves korom óta próbáltam magamnak is, de sehogy sem ment. Egyedül is csak az után tudtam eljutni, hogy a most már férjemnek sikerült megtörni a jeget, és kielégíteni.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!