Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy állapítsam meg hogy egy férfi csak azért tesz meg szívességeket mert később szexet remél vagy csak mert tényleg ilyen rendes?
Figyelt kérdés
2020. nov. 4. 10:11
2/14 anonim válasza:
Minden férfi szexet remél, de attól még lehet rendes.
3/14 anonim válasza:
Figyeld meg, hogy hogyan viselkedik másokkal. Ha olyannak is önzetlenül segít, akitől nem remélne szexet, pl. egy férfinak, akkor tényleg rendes. Ha mással bunkó vagy elutasító, akkor szexet akar tőled. Más ötletem nincs.
4/14 A kérdező kommentje:
Nem igazán találkozom vele úgy hogy lássam mással miként tesz
2020. nov. 4. 10:32
5/14 anonim válasza:
Ha rendes, és tetszik a segítsége, szerintem nyugodtan fogadd el.
Ha pedig kiderülne, hogy szexet remélt helyette, akkor simán utasítsd el. Nem kötelességed "viszonozni" a kedvességet, legalábbis nem ilyen formába.
7/14 anonim válasza:
Azért szívesség és szívesség közt is van különbség. Attól függ mire kéred. Ha Apróság lehet csak valóban kedvesség.
8/14 A kérdező kommentje:
Mennyi időt tippeltek amíg elválik?
2020. nov. 4. 11:09
9/14 anonim válasza:
Mi lenne ha lecummantanád? Mindjárt megnyílna neked... ;)
10/14 A kérdező kommentje:
Befizet nekem egy csekket például
2020. nov. 4. 11:57
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!