Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero ferfiak is nyalatjak a segguket?
Figyelt kérdés
2020. nov. 3. 16:55
2/11 anonim válasza:
Az én párom nem 🤷♀️
De én örülök is ennek.
4/11 anonim válasza:
Igen. Pontosabban nem mindenki, de van aki igen, pl. van aki a BDSM játékok részének tekinti ha a subbal az alsó fertályát nyalatja. Meg van olyan heteró aki szereti is, de csak akkor ha egy nő csinálja és a nyaláson kívül mást ne csináljanak a hátsójával.
5/11 anonim válasza:
Az exem és a mostani párom is igényelte, úgyhogy igen.
8/11 anonim válasza:
Nem tudom, mitől lesz kevésbé hasznos a nemleges válasz.
9/11 anonim válasza:
nem, azok látens hombárok csak még nem tudnak róla h a fütyit szeretik a mufflon helyett
10/11 anonim válasza:
parom neha igenyli, adni es kapni is szeretjuk mindketten
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!