Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha az embernek 2 női szexpartn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az embernek 2 női szexpartnere van, az sem elég hogy akkor szexelhessen amikor csak akar? 😅

Figyelt kérdés

Ilyen még sosem volt velem, de most egyszerre sikerült két lányt felszedni. Az egyik egy 22 éves orvosis csaj, akivel az első randin lefeküdtünk, a másik pedig egy 25 éves külföldi erasmusos csaj, aki januárig van Magyarországon. Vele több randi is kellett hozzá, de megbeszéltük úgy sem lesz túl komoly, mert megy el pár hónap múlva.

De még így sincs mindig az, hogy bármikor szexelhetnék, amikor akarok 😂 Most például az egyik csajnak ZH-i vannak a héten, a másik egy nagyelőadást készít péntekre, én pedig hétvégén utazom haza a szülővárosomba. A héten nem lesz semmi. Ezen gondolkoztam, hogy hány lányt kell akkor vajon talonban tartania egy férfinak, hogy biztos legyen egy, aki mindig ráér? Mert azért őket felszedni sem 5 perc munka volt és nem is akarnék a szabadidőm minden percében a csajozással foglalkozni.

24/F

2020. nov. 3. 08:56
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

1. De egyrészt egy rendes barátnőt még nehezebb találni, mint szexpartnert. Ja és vele sem lehet akármikor szexelni, hacsak nem laktok együtt közösen és csak ti ketten egy lakásban.

2. Tudom, csak pont ez a bajom, hogy így is mire ezt a ketőtt összeszedtem (a szexig eljutásig számítva) volt elég sok belefektetett óra a csajozásba. Arra meg sajnálom az időt, hogy állandóan ezt csináljam.

3. Igen, értem amit mondasz. Olyan csaj kellett volna, aki jobban ráér, nincs sok dolga.

4. Nem őt volt sok meló, hanem általában az ismerkedés. Tinderen kb 10-15 csajjal kezdtem beszélgetni, mire eddig a kettőig eljutottam. 4 lánnyal randi is volt, abból csak 2 volt ez, akikkel lett is szex. A 4 csajjal volt összesen 7 randi (a szexig, vagy az ismerkedés végéig számolva), amik egyenként 3-4 órásak voltak. Arra elment 7 teljes este kevesebb, mint 1 hónap alatt. A rengeteg írogatásra szánt órát nem is számolva nem csak ennek a 4-nek, hanem a többinek is, akik lemorzsolódtak. Tehát igen, volt vele meló.

Igen, értelek, hogy még több nő kellene akkor.

5. Barátnőt akivel együtt lakom, sokkal nehezebb összehozzni.

A, Mire összeköltöztök, az sok-sok hónap minimum, de van aki csak 1 vagy több év után költözne össze.

B, Kéne hol lakni is közösen. Na most ha az egyikőtök még diák, vagy pláne mindketten azok vagytok, akkor nehezen lesz pénzetek közös albérletre, ha a szüleitek nincsenek jól kibélelve.

6. És milyen nehéz összejönni egy normális lánnyal, és mennyi idő amire összeköltöztök? És mennyi pénz? Mi van, ha még egyikőtök vagy mindketten tanultok?

Volt már több évig barátnőm, szerelmem. Fáj hogy ő már nincs, de most nem erről szól a kérdés.

7. Szerencsére hála az Istennek jó nagy ribi. Ilyenek is kellenek a világba nyilván. De érdekes, hogy a másik csaj is szexkapcsolatot akar igazából, ő pedig a 4. randin adta be csak a derekát. Szóval ez nem sokat mond önmagában. Régen is volt már lány, akivel csak összejártunk néhány hónapig szexelni, de vele is a 3. vagy 4. randin feküdtünk le először.

8. Na ja, csak ha veled lefekszik az első randin, akkor mással is ugyanolyan könnyen lefekszik, akiket megkíván. A múltban, a jövőben. Ami szexre fasza, de kapcsolatra vicces, mivel valószínűeg nem lesz az örökkévalóságig őrülten szerelmes beléd.

2020. nov. 3. 10:22
 12/18 anonim ***** válasza:
71%

Mostmár férjemmel évekig külön éltünk, jártunk egymás lakásàra. Csak ő volt nekem, és én neki.

Heti 4-5 alkalom mindig volt, ha csak nem volt menzeszem. Most, hogy együtt élünk, ugyanígy megvan ez, van olyan, hogy picit több, vagy kevesebb, szabadidőtől függ.

Egy kis p.öcs vagy kérdező.

N23

2020. nov. 3. 10:32
 13/18 anonim ***** válasza:
11# /1 Nem lakunk együtt de bármikor elmegyek hozzá ha szex kell, kb 20km kocsival. Ráadásul heti 3-4 napot együtt töltünk, amíg végig szexelhetünk. És ez csak a szex, arról nem is beszélve hogy mellettem van és szeretem őt.
2020. nov. 3. 10:33
 14/18 A kérdező kommentje:
12. Te hülye vagy?
2020. nov. 3. 10:33
 15/18 A kérdező kommentje:
13. Ez tök jó dolog. Gratulálok nektek! Hajrá! Szerintem is jó dolog a párkapcsolat. De ez most hogy jön ide?
2020. nov. 3. 10:34
 16/18 anonim ***** válasza:
Szerintem csak kifogásokat keresel a komoly kapcsolat alól.
2020. nov. 3. 10:37
 17/18 anonim ***** válasza:
47%

Kérdező: Nem.

2020. nov. 3. 10:43
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer volt egyszerre 5 ilyen csajom is. K.......rva pipa voltam amikor egyik sem ért rám!
2020. nov. 7. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!