Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, egy 161 centis nővel összejönnétek? (Nem alkalmira.)
Figyelt kérdés
Figyelembe véve minden potenciális nehézséget, ami a mindennapokban adódhat a közöttetek lévő magasságkülönbségből.2020. nov. 2. 23:44
21/27 anonim válasza:
Ahogy a 17.-es is írta, a magasság valóban nem gond, nincs baj a 161 centivel, ami lényeges, hogy milyen az összkép. Nem
tudjuk hogy milyen az alkatod, súlyod, arc vonásaid, hajad, stb. Ez mind mind számít. Önmagában az, hogy 161 centi, ez így kevés ahhoz hogy eltudjunk képzelni.
Lehetsz tündér is, de akár boszorkány is. 🤣
22/27 anonim válasza:
161 az konkrétan 3 centivel alacsonyabb csak a magyar női átlagmagasságnál. Nem kirívó egyáltalán, ráadásul hozzád “illik” (nem szeretem nagyon ezt a szót használni, mert a szerelemben nincs illik meg nem illik szerintem) egy alacsony meg egy magas pasi is.
Én olyan 150 cm vagyok, 165-östől a 190 körüliig mindenféle srácnak tetszettem már.
23/27 anonim válasza:
#22 A te magasságod már önmagában egy olyan dolog, ami miatt meg akarunk ismerni... :D Ez amolyan ultra cuki kategória. :P
24/27 anonim válasza:
Tökéletes ez a magasság! Nagyon szeretnék egy ilyen barátnőt!
25/27 anonim válasza:
Hogy 161 centis? Széltében, vagy hosszában?
27/27 anonim válasza:
25.
Nekem már mindegy lenne, csak akadna már valaki. 😢
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!