Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hol keres, és hol talált egy éjszakás és vagy alkalmi partnert?
Figyelt kérdés
2020. nov. 2. 13:34
1/10 anonim válasza:
itt is keresek, meg máshol online, de még nem találtam. 30/F
2/10 anonim válasza:
Chatoldalon találtam. De ott sem ment olyan gyorsan, volt egy-két hét beszélgetés a találkozás előtt. F
3/10 anonim válasza:
Szexpartner kereső oldalon, badoon, bulikban.
27/L
6/10 anonim válasza:
neten, buliba már nem járok,
nem könnyű meló, vagy túl válogatós vagyok, ha báeki jó lenne a neten hamar lenne
40f
7/10 anonim válasza:
Folyóparton, stégen monokinizve.
8/10 anonim válasza:
Keresni: mindenhol
Találni: sehol
9/10 anonim válasza:
Aszongya'... buliban, netről, swingerben, strandon, vonaton meg mit'tom én hol. Bárhol lehet ha van szemed ÉS képes vagy meghódítani egy nőt.
10/10 anonim válasza:
Nem keresek. Zenész koromban erről szóltak a szombat estéim. Meg lehet csömörleni attól is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!