Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek lányok már előfordult, hogy vonzott titeket egy olyan srác, akinek épp volt párkapcsolata? Pèldául mert tiltott gyümölcs?
Figyelt kérdés
2020. nov. 2. 07:49
2/5 anonim válasza:
Csak azért nem fog tetszeni egy srác, mert "tiltott gyümölcs". Én ebben nem találok élvezetet.
Másfelöl ha megtudom, hogy párkapcsolata van, alapból nem adok neki jeleket, vagy nem próbálom magamra terelni a figyelmét. Sokkal nagyobb lelkiismeret furdalásom lenne utána, amiért én tettem tönkre egy kapcsolatot.
3/5 anonim válasza:
Előfordult, de nem azért mert 'tiltott gyümölcs', az engem nem izgat, csak maga az ember. De sosem kezdenék olyannal, akinek párja van, az nálam tabu
23N
4/5 anonim válasza:
Igen, de nem azért mert "tiltott gyümölcs" hanem a pasi miatt.
5/5 anonim válasza:
Igen. De nem azért mert tiltott gyümölcs. Sosem izgattak csak azért jobban a dolgok, mert tiltottak. Ha érdekelt egy pasi, akkor az önmaga miatt érdekelt, függetlenül attól, hogy foglalt vagy sem. Aztán már más kérdés, hogy megmarad érdeklődés szintjén, vagy tovább is mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!